Aussie Millions – Dan Shak vinner $100 000 challenge

Dan Shak $100 000 Challenge Aussie Millions

Kun 24 spillere valgte å betale de $100 000 i innkjøp som denna Aussie Millions $100 000 Challenge kostet å spille, og med tanke på den innkjøpsprisen var det ingen mangel på store profilerte spillere blant disse 24. Vi fikk se spillere som Gus Hansen, Erik Seidel, Tom "durrrr" Dwan med flere. Nå lykkes ingen av de nevnte å ta seg frem til finalebordet, der fikk vi isteden se blant annet Tony G og årets WSOP-finalist og ”November nine” spilleren Phil Ivey.

Denne turneringen hadde fem premieplasser, og de som lykkes å vinne en av disse premiene i dette eventet ble Tony G på en femteplass (AUD$100 000), Tony Bloom på en fjerdeplass (AUD$200 000) og Billy Jordanou på tredjeplass (AUD$300 000). Sittende igjen for å kjempe heads-up for førstepremien, tittelen og æren var Phil Ivey og Dank Shak.

Nøyaktig som i årets World Series of Poker finalen falt kortene IKKE Phil Ivey´s vei. I den avgjørende handen fikk begge spillerne på alle sine chips inn til midten av bordet preflopp, og også denne gangen, nøyaktig som mot Darvin Moon i WSOP finalen, var Ivey i en dominerende posisjon, sittende med {A-Diamonds}{10-Diamonds} mot Dan Shak´s {A-Clubs}{7-Clubs}. Nå klarte Shak og treffe en av sine tre puts allerede på floppen når bordet viste {Q-Spades}{7-Hearts}{5-Spades}. Nå var det dermed Ivey’s tur til å jage en av sine tre outs, noe han aldri klarte da det kom en {4-Diamonds} kom på turn og {4-Clubs} på river. Ivey måtte dermed nøye seg med andreplassen og AUD$600 000 i premie, samtidig som Dan Shak tok hjem seieren og førstepremien på AUD$1.2 millioner.

Etter den avgjørende handen og når premieutdelingen var i gang var Shak raskt fremme på scenen og tok tak i mikrofonen. Og med mikrofonen i handen gjorde han alle klar ogver hva han mente om Phil Ivey, gjennom en mengde komlimenter. Han avsluttet sin hyllest til Ivey med kommentaren:
– Jeg fikk bare de beste kortene når det trengtes. Han er uten tvil den beste pokerspilleren i verden.

Dette er Shak´s største seier i karrieren. En stor gratulasjon fra oss i PokerNews. Som en liten notis kan vi legge til at Ivey, i og med innkassingen av disse AUD$600 000, nå har tatt steget på på førsteplassen på listen All-time Money List og henviste dermed Daniel Negreanu ned til en andreplass!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories