Annette Obrestad vinner Aussie Millions Event #4 - $1100 PLO

Annette Obrestad vinner Event #4 Aussie Millions 2010

Vår ukronede pokerdronning, eller kanskje vi skal si prinsesse med tanke på hennes unge alder, gikk hen og vant event #4 i Aussie Millions i går, en AUD$1100 Pot Limit Omaha turnering. Totalt var det 160 spillere som stilte til start i denne turneringen, og alle hadde siktet innstilt på førstepremien på AUD$40 000. Betfairs Annette Obrestad ble dermed den første skandinaviske spilleren som har vunnet et event i årets Aussie Millions, og dette var forøvrig Annettes første store seier i en Pot Limit Omaha turnering.

Annette Obrestad tok seg til finalebordet blant annet ved å slå ut Marty Smith på en 11. plass, når hun satt med {A-Spades}{A-Hearts}{J-Hearts}{10-Diamonds} mot Smith´s {K-Spades}{K-Clubs}{10-Hearts}{2-Clubs}. I og med denne potten klatret hun godt opp på listen blant de gjenværende spillerne og tok seg inn på finalebordet som den tredje største stacken med 157 000 chips. Ledet inn på finalebordet gjorde Oliver Gill som satt med 241 000 chips.

Inne på finalebordet var det egentlig aldri noen tvil, erfaring, timing og Annettes spillestil ble helt enkelt for mye for hennes motstandere. Hun mer eller mindre kjørte over sine finalemotstandere, og når det var fire spillere igjen hadde hun opparbeidet en massiv ledelse med 580 000 chips. Hennes nærmeste motstander han omtrent bare en tredjedel av hennes stack, 205 000 chips. Stillingen var da:

Fire spillere igjen på finalebordet i Event #4
Stol 5: Billy Seri - 58,000
Stol 7: Ryan Gutch - 205,000
Stol 8: Annette Obrestad - 580,000
Stol 9: Oliver Gill - 125,000

Denne ledelsen ga Annette aldri fra seg igjen. Etter middagspausen slo hun selv ut Gill på fjerdeplass og Gutch på tredjeplass. Når alt var klart for heads-up matchen satt Annette med over 850 000 chips mot Billy Seri som satt med kun 104 000 chips. Med denne massive ledelsen skulle den siste matchen bli veldig kort. Kun tre hender brukte Annette på å avgjøre dette og sikre seg seieren i turneringen. Den siste handen gjorde Seri en raise hvor Annette reraiset å satt ham all inn. Han snudde opp {K-Hearts}{8-Diamonds}{J-Clubs}{9-Hearts}, mens Annette snudde opp {K-Clubs}{J-Diamonds}{J-Hearts}{2-Spades} og hennes par i knekter holdt hele veien gjennom denne handen nå bordet kom med {A-Clubs}{9-Clubs}{A-Hearts}{2-Clubs}{10-Clubs}. Under kan du se resultatene fra finalebodet med plasseringer og premiene for hve enkelt spiller:

Resultat Aussie Millions Event #4, $1100 Pot Limit Omaha

1 - Annette Obrestad - $40,000
2 - Billy Seri - $31,200
3 - Ryan Gutch - $22,800
4 - Oliver Gill - $17,600
5 - Con Angelakis - $11,200
6 - Emad Tahtouh - $8,800
7 - Paul Taylor - $6,400
8 - Tony Bloom - $4,800
9 - Michael Sampieri - $3,200

Nå skal det også nevnes at det var flere skandinaver med i denne turneringen, og det var en danske som utmerket seg spesielt i tillegg til Annette. Mikkel Madsen klarte seg meget bra og kom nesten helt frem til finalebordet også han, men han måtte gi tapt på en 13. plass og fikk med seg AUD$2000 i premie.

PokerNews fotsetter å dekke hvert eneste event av Aussie Millions, du kan følge med på vår Aussie Millions live-rapportering. Her vil du finne oppdateringer fra alle eventene, bilder og intervjuer av spillere. Alt på disse sidene foregår på engelsk.

Interview with Annette Obrestad

Hva synes du?

More Stories

Other Stories