888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Annette Obrestad på finalebordet i Aussie Millions 2010

Aussie Millions 2010 Main Event - Annette Obrestad

Annette Obrestad er på finaleboret i Aussie Millions 2010. Men hun er ikke helt alene der – sammen med henne finner vi også danske Fredrik Brink Jensen og hennes team kompis fra Betfair Sorel Mizzi. Mizzi er den suverene lederen med over 6 millioner chips, over 4 millioner foran neste konkurrent. Annette har den femte største stacken med 1,35 millioner chips. Bak Sorel Mizzi finner vi Tyron Krost med 1,87 millioner etterfulgt av dansken med 1,75 millioner. Nå ble det altså dobbelt skandinavisk på finalebordet i Aussie Millions Main event, med Annette Obrestad fra Norge og Frederik Brink Jensen fra Danmark, la oss håpe det er de to som sitter igjen heads-up når de kommer så langt!

Til tross for at han har ridd på en medgansbølge etter seieren i $100 000 Challenge her i Aussie Millions, holdt det ikke helt frem for Dan Shak. Han måtte til slutt klare seg med en 11. plass og ytterligere AUD$100 000 i premiepenger, i tillegg til de AUD$1,2 millionene han vant i $100k turneringen. Boblet finalebordet gjorde Kosmas Dratsas, som dermed måtte klare seg med en niendeplass og AUD$125 000. Dermed er alt klart for de åtte finalistene som skal kjempe om førstepremien på AUD$2 000 0000 og selvfølgelig all hederen og æren som følger med å vinne en slik prestisjetung turnering.

Finalebordet Aussie Millions Main Event

Sete 1: Sorel Mizzi - 6,033,000
Sete 2: Stephen Shelley - 991,000
Sete 3: Annette Obrestad - 1,349,000
Sete 4: Tyron Krost - 1,869,000
Sete 5: Frederik Jensen - 1,754,000
Sete 6: Kosta Varoxis - 635,000
Sete 7: Peter Jetten - 1,700,000
Sete 8: Steven Friedlander - 694,000

Skal noen av Mizzi´s sju motstandere klare å stoppe denne canadiske stjernen fra å ta hjem seieren i årets Aussie Millions? Med en ledelse på 3-1 allerede før finalebordet har startet så ser det unektelig vanskelig ut. Men om det er noen som kan klare å stoppe ham så burde det være nettopp Annette Obrestad! Og skulle hun mislykkes i sin oppgave med dette, ja da får vi håpe at danske Brink Jensen klarer det. Finalen er satt til å starte i morgen klokken 14:00 (lokal tid), som tilsvarer 04:00 her hjemme på berget!

Ønsker du å følge med i det som skjer direkte fra turneringsgulvet, så er PokerNews sitt engelske Aussie Millions live-rapporterings Team på plass fra før første kort er delt ut. La oss ihvertfall håpe på at pokergudene er med oss i Australia, og at vi i det minste får en skandinavisk seier i årets event!

Vi hos PokerNews benytter anledningen til å ønske spesiellt Betfair Pokers Annette Obrestad lykke til på finalebordet, men vi har heller ikke glemt danske PartyPokers Frederik Brink Jensen. Lykke til begge to.

Relaterte turneringer

Relaterte spillere

Hva synes du?