$6k cash freeroll fra Winner Poker er like rundt hjørnet

Winner Poker - $6000 freeroll

Da var alt klart for enda en freeroll fra vår samarbeidspartner Winner Poker. Denne gangen er det en $6000 Winner Poker freeroll som gjelder, og kvalifiseringen løper ut i morgen, søndag 10. Januar. Du kan helt frem til midnatt i morgen på deg til å spille inn ynkelige 10 Winner Poker poeng som er alt som kreves for å kunne delta i denne freerollen – hva venter du på?

Selve turneringen skal spilles neste uke, tirsdag den 12. Januar klokken 20:35 norsk tid.

Sugen på å spille? Alt du trenger å gjøre er å åpne en Winner Poker konto via PokerNews, gjøre minst et innskudd og deretter spille inn de 10 Winner Poker poengene som kreves for å kunne ”kjøpe deg inn” i turneringen.

Når du har oppfyllt alle de nevnte kravene over her, start da din Winner Pokers programvare, logg inn og begi deg til “Scheduled” fliken under “Tournaments” , i Winner Pokers lobby. Der finner du freerollen med navnet ”PokerNews $6k freeroll”.

Din del av $6,000 CASH venter på deg!
Din del av $6,000 CASH venter på deg!

For ytterligere informasjon om denne freerollen og andre freeroller som PokerNews spillere eksklusivt blir tilbudt fra Winner Poker, klikk deg da inn på vår freeroll side og få en fullstendig oversikt over alle våre freeroller der.

Husk, en konto hos Winner Poker åpnet via linkene her hos PokerNews gir deg ikke bare tilgang til de aktive kampanjene vi arrangerar med Winner Poker. Det gir deg også tilgang til ALLE fremtidige kampanjer, hvor du da kun trenger å oppfylle kravene for den aktuelle respektive kampanjen. Dessuten får alle PokerNews spillere tilgang til en Winner Poker bonus100 % opp til $500 på første innskudd. Åpne en konto i dag og bli en ”Winner in Poker” allerede nå!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories