$50 GRATIS fra Party Poker, uten innskudd

$50 gratis fra PartyPoker

$50 GRATIS uten innskudd fra Party Poker fortsetter inn i 2010! Få $50 i gratis Party Poker bonus fra PartyPoker via PokerNews, uten innskudd! Alt du trenger å gjøre er å melde deg på vår PartyPoker promotion side!

Du kan få $50 GRATIS kun ved å registrere en ny konto. Og kanskje det beste av alt er at det ikke er noen krav om innskudd for å få denne bonusen. Du må kun registrere deg gjennom PokerNews!

Alt du behøver å gjøre er å trykke på den blå nedlastningsknappen i PartyPoker anmeldelsen, fullføre registreringen, fylle inn bonuskoden NO50FREE og du vil motta $50 GRATIS* - alt uten å ha satset noen av dine egne penger.

Dette er en perfekt mulighet til å begynne å spille hos Party Poker, spesielt siden de nylig har lansert deres Team Party Poker. Bli med og gjør et forsøk på å slå noen av Team Party Poker spillerne mens du spiller der. Som ny spiller vil du også ha muligheten til å spille i en $1500 freeroll eller hvorfor ikke gjøre et forsøk i Partys $300k GTD hver søndag. I tillegg til denne turneringen har du også den virkelig store, the $1M månedlige garantiturneringen. PokerNews tilbyr også $7,500 i eksklusive freerolls, i begynnelsen av 2010. Neste freerollen spilles den 31. januar og du har fortsatt tid til å kvalifisere deg.

Party Poker Free $50 - Bruk bonuskoden vist på bildet
Party Poker Free $50 - Bruk bonuskoden vist på bildet

Som ny spillere hos Party kan du grinde til deg din del av $100 000 de gir ut gjennom freeroller hver eneste måned hele året eller hvorfor ikke bruke $3 av disse GRATIS $50 du får og forsøke å gjøre de om til $2000 gjennom PartyPokers Step challenge.

For alt du trenger å vite om PartyPoker, les vår anmeldelse om dem på vår PartyPoker side.

*Alle spillere må fullføre registrerings-skjemaet fullstendig og avvente bekreftelse fra PokerNews. De første $25 vil bli overført direkte til spillerens PartyPoker konto, men de resterende $25vil bli overført straks du har tjent 200 poeng i løpet av de neste 45 dagene. Vi anbefaler at du leser alle reglene rundt denne bonusen på våre sider med Terms & Conditions – sidene finner du her - PokerNews PartyPoker GRATIS $50.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories