De 10 største nyhetene fra 2009: #9, Mike Sexton valgt inn i Poker Hall of Fame

De 10 største nyhetene fra 2009: #9, Mike Sexton valgt inn i Poker Hall of Fame 0001

Ansett av veldig mange innen industrien for å være en av de største, om ikke den største, ambassadørene for spillet, Mr. Mike Sexton ble valgt inn som det 38. medlemmet i Poker Hall of Fame. Dette var ikke noe spesielt vanskelig valg for komiteen og det faktum at han var den eneste spilleren som ble valgt inn i år er et vitnesbyrd på hvor mye han har betydd for spillet.

Sexton's poker resymé er like klart og tydelig som hans rungende stemme når han leder World Poker Tour programmene på TV. Han har i mange år spilt high-stakes cash games mot de beste i verden (et av kravene for å bli opptatt som medlem i HOF), Sexton har også flere gode resultater fra turneringer og har spilt inn over $3.8 millioner i turneringsgevinster i sin karriere så langt.

Han er også eier av et World Series of Poker armbånd for sin seier i 1989 i $1,500 Seven Card Stud Split turneringen, og har 45 WSOP plasseringer på premieplass. I 2006, Sexton beviste atter en gang at han tilhører eliten i poker ved å vinne WSOP Tournament of Champions eventet.

Selv om hans overlegne dyktighet rundt bordene er en klar årsak til hans innvalg så har også Sextons handlinger utenfor bordene gitt de som stemte på ham inn i Hall of Fame mer enn nok som ambassadør for spillet til å sette ham foran alle andre som var aktuelle for HOF i 2009. Han har hjulpet til å introdusere verden til spillet som kommentator for blant annet WPT og som representant for Party Poker, Sexton har også kjempet for spillet ved å bidra politisk gjennom lobby virksomhet og selvfølgelig ved sin filantropiske natur som fikk ham til å donere halvparten av sin $1 million gevinst fra TOC til fem forskjellige veldedige formål.

Alltid med et smil om munnen – ingen kan si at Sexton ikke har hjulpet å få spillet frem fra bakrommene slik at hele verden skal kjenne mer til spillet.

Mange av spillets levende legender var med og ga Sexton hans passende introduksjon når det offentlige valget fant sted i middagspausen under fjorårets finalebord av 2009 WSOP Main Event. Denne rekken av taler ble åpnet av Doyle Brunson, mens det var mange kjente spillere som stod i kø for å hedre og ære Sexton under denne sermonien. Spillere som Howard Lederer, Phil Hellmuth og Mike's bror Tom, var blant de som gav ham komplimenter både som mann og som pokerspiller.

Til sist fikk han en 30 sekunder stående applaus fra de tilstedeværende Han hadde jo tross alt slått spillere som Phil Ivey, Daniel Negreanu, Erik Seidel, Dan Harrington og Barry Greenstein når han ble valgt inn i Hall of Fame, men det var fullt og helt fortjent. Gratulerer.

Følg oss på Twitter for de aller siste nyhetene, og sørg for at du har meldt deg på våre grupper på Facebook.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories