10 største nyhetene fra 2009: #6, Annie Duke & Celebrity Apprentice

Annie Duke & Celebrity Apprentice

Selv om det er flere individuelle poker historier som skiller seg ut i løpet av et år, så synes vi at en av de sakene som definitivt ga mest oppmerksomhet til spillet var Annie Duke´s rolle i Donald Trump's NBC TV show "Celebrity Apprentice."

Velkjent for sine meninger om spillet, Duke er regnet av mange som en av de aller beste kvinnlige pokerspillerne i verden og hun passer perfekt i en setting med kjendiser, eller kanskje vi skal si “wannabe kjandis”, som skal kjempe seg vei til vinnersirkelen. Vinner av dette spesialshowet fikk en premie på $250,000 som skulle deles ut til et veldedig formål.

Uheldigvis for Duke, kortene var i mot henne selv om hun både overlistet og utspilte sine motstandere gjennom de forskjellige utfordringene de skulle skaffe penger gjennom i løpet av showet, inklusive den siste utfordringen hvor Duke samlet inn tre ganger så mye penger som sin motstander, komikeren og TV kjempen Joan Rivers.

Duke's daglige innsats ga henne til slutt en posisjon hvor hun endte heads-up mot Rivers for å vinne showets topp premie. Til tross for at hun ble angrepet gjentagende av Rivers som formelig spydde ut spydige kommentarer, slike som “she is a snake" og "Annie ville ha spyttet på gulvet og dratt sin mor inn i det om det ville gitt henne et steg fremover i livet." Duke overså disse kommentarene gang på gang og lot sin innsats snake for seg.

Selv om de nasjonale mediene fokuserte på de spydige kommentarene og fornærmelsene Rivers gjentagende sendt mot Duke, ved å sammenlikne Duke med Hitler og kalle alle pokerspillere løgnere og tyver, forble Duke rolig.

Duke knuste sin motstander, men Trump valgt allikevel å velge Rivers som vinner. Hva mange som så på showet ikke visste var at Trump’s kone sitter i styret for den veldedighetsforeningen Rivers hadde valgt som sin partner i spillet, og at hun hadde forhandlet om en TV avtale med produsentene for "Celebrity Apprentice" før showet ble spilt inn. Med andre ord, selv om Trump vil benekte dette, så var showet fikset og Duke hadde aldri en sjanse til å vinne.

Selv om Annie Duke ikke vant noen penger i showet, så klarte hun å vise verden at pokerspillere ikke alltid passer til den stereotypen som de blir sammenliknet med, spesielt ikke de som ble “kastet” mot henne av Rivers. Duke viste gang på gang sitt konkurranseinnstinkt mot Rivers (og sine konkurrenter) på nasjonalt TV, noe som hjalp pokeren til å komme i et positivt lys, til tross for at hun hadde mange muligheter til å senke seg ned til Rivers nivå.

Ønsker du å spille mot Annie Duke, åpne da en konto på UB.com i dag. Benytt deg også av vår fantastiske UB bonus på 100 % opp til $1200 på ditt første innskudd.

Følg oss på Twitter for de siste up to date nyhetene, og sørg for å bli vår venn på Facebook.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories