Siste nytt - WSOP 2010 programmet, Premier league IV & mer

Siste nytt - WSOP 2010 programmet, Premier league IV & mer

Denne utgaven av siste nytt gir deg det siste om neste års WSOP program. World Series of Poker 2010 ble offentliggjort her om dagen og herved presenterer vi det til deg. Vi titter også på den kommende Premier League IV og operatøren Carbon Poker, som slapp sin nye programversjon nylig.

Du har vel ikke gått glipp av?

Du har vel ikke gått glipp av våre bankroll booster artikler? Med vår hjelp kanskje du kan heve din bankroll til nye nivåer. Se også våre populære videoserie som vi har kalt for “Calling the Clock”. Her blir pokerspillere stilt mot veggen, hvor de i 60 sekunder skal besvare en rekke spørsmål av forskjellig art, en del seriøse spørsmål også andre med humoristisk vridning.

WSOP 2010

Her kan vi komme med en liten presang til de av dere som er ivrige etter å få planlagt programmet for sommeren 2010. Det 41. World Series of Poker vil starte 27. mai og holde på helt til 17. juli. Femtisyv armbånd skal det spilles om neste år, og 4. Juli vil være eneste fridag.

Det første armbåndet vil bli delt ut i en turnering med $50,000 buy-in Player's Championship, som er etterfølgeren etter $50K H.O.R.S.E. eventet som har blitt gjort om til et mixed event med 8 forskjellige spill. Et annet spennende tillegg neste år er en $25,000 6-handed no-limit hold'em turneringen som skal spilles den 30. juni. Og på grunn av den suksessen det var i år, vil alle gull armbånds turneringene neste år ha tre ganger så mange start chips og en dyp struktur.

Om du drømmer om å spille i the Amazon Room, så har du fortsatt sjansen men vær forberedt på at du kanskje blir plassert i det 58,000 -square-foot Pavilion Ballroom, som vil være i bruk i år også. Legg til det 38,000-square-foot Amazon Room og du har MYE plass for pokerspill. Dersom du er bekymret over varmen på utsiden når du skulle til Poker Kjøkkenet, så frykt ikke lenger, the Miranda Ballroom vil bli omgjort til et mar område.

Kryss av alle de eventene du ønsker å spille tidlig. Klikk deg inn til WSOP.com for alle detaljene.

Premier League IV

Lyst til å spille mot forsvarende mester av PartyPoker.com Premier League III JC Tran i februar 2010 i PartyPoker.com Premier League IV? PartyPoker.com tilbyr mange forskjellige måter å kvalifisere seg til eventet på, som skal spille i Las Vegas.

Seksten heldige kvalifiserte spillere vil bl flydd over til Las Vegas for å spille i en Premier League Poker play-off for muligheten til å kjempe mot 11 av pokereliten i verden i en $100,000 innkjøps event som skal filmes av TV og vist verden rundt. Og ikke bare det, men du kan også bli PartyPoker's nyeste team medlem.

“Et utrolig element i denne kampanjen er den fantastiske muligheten at en av de 16 kvalifiserte vil bli plukket ut av PartyPoker til å få en $100,000 Team Party kontrakt som en sponset spiller. Avgjørelsen vil bli tatt av PartyPoker i løpet av to uker etter at eventet er ferdigspilt. Vi vil få en smak av hvem vi ønsker å sponse straks vi har møtt og snakket litt med de 16 spillerne som kommer til Las Vegas," sa en PartyPoker talsmann.

Sørg for at du har en Party Poker konto allerede nå slik at du kan forsøke deg i denne livs sjansen. Få PartyPoker Free $50!

Carbon Copy

Ved å ta litt fra de fleste online poker sidene, så har Carbon Poker nettopp sluppet den nye oppgraderte programvaren for brukerne sine. Denne 4.7 versjonen har et nytt utseende og har fått oppgraderinger som omfatter direkte rebuy, forbedret pott bud og synkroniserte pauser med mer.

Spillerne kan nå sette opp auto rebuy og be om rebuy mens de er aktive i en hand. Du kan velge ditt beste sete og sette deg på den siden av bordet du foretrekker selv. Det er også satt inn en funksjon som gjør at pott bud er meget enkelt. Den nye programvaren vil også huske dine normale innkjøps summer på cash bordene. Helt enkelt og greit fortalt så har programvaren fått en meget god oppdatering, og vi er sikre på at du vil trives godt der inne når du spiller.

Registrer deg hos Carbon Poker og sjekk ut de nye spesialitetene i programvaren deres.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories