William Hill annonserer $10k i cash freeroller hos PokerNews

William Hill annonserer $10k i cash freeroller hos PokerNews 0001

William Hill har gleden av å innvitere deg til $10,000 i cash freeroll eksklusivt for deg som er PokerNews spiller. Cashen er fordelt i like porsjoner mellom fire forskjellige $2,500 cash freeroller, som hver kun krever 10 poeng for å kvalifisere seg!

Vil du delta? Du trenger kun å registrere deg hos William Hill ved å benytte den grønne knappen hos PokerNews, gjøre et innskudd og spille inn 10 poeng som skal brukes til å kjøpe deg inn i den $2,500 freerollen du ønsker å spille. Du kan selvfølgelig spille alle fire og trenger da totalt 40 poeng! Alle spillere må selv registrere seg manuellt til den turneringen du ønsker å spille.

Alle turneringene starter klokken 18:35 GMT etter følgende oppsett:

  • 7. desember (Turnerings ID 366760701)
  • 27. desember
  • 6. Januar 2010
  • 24. januar 2010

Du må se etter PokerNews $2.5k Freeroll under fliken “Scheduled Tournaments” og “Freerolls” i lobbyen hos William Hill. Eksisterende PokerNews spillere med konto hos William Hill er også velkomne til å delta.

$2,500 Cash Freerolls Eksklusivt for PokerNews
$2,500 Cash Freerolls Eksklusivt for PokerNews

For flere detaljer, klikk deg inn på PokerNews William Hill Freerolls.

Registrer deg hos William Hill gjennom PokerNews og du vil kunne nyte godt av en fantastisk førstegangsbonus på 100 % opp til $600. Ikke glem at det som du registrerer en konto gjennom oss, så vil du ha førsteprioritet i alle de kommende eksklusive kampanjene hos William Hill Poker i samarbeid med PokerNews i all fremtid.

Sjekk ut våre grupper på Facebook og når du først er i gan så sleng innom oss på Twitter også.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories