Viktor ”Blom90” Blom benekter at han er ”Isildur1”

Viktor ”Blom90” Blom

I lang tid har det blitt spekulert på hvem som skjuler seg bak online nicket som har skapt overskrifter i media i hele pokerverdenen, navnet ”Isildur1” som alle snakker om og hans utrolige spill på Full Tilt Poker.

I sin blogg kom Tony G med kommentaren at han var sikker på at det var svenske Viktor Blom som skjulte seg bak nicket Isildur1, tidligere kjent fra iPokers nettverk som ”blom90”. Tony sa at han kjente igjen spillestilen fra hans spill på iPoker, samt at han hadde fått ”Isildur1´s” identitet bekreftet av en sikker kilde. Nå var det ikke bare Tony G som hevdet å vite hvem som var skjult, men også Shaun Deeb bekreftet at det var Viktor som sto bak nicket ”Isildur1”, i et intervju med den franske journalisten Benjamin Gallen. Deeb sa ikke bare at Viktor var Isildur1, men også at han var nabo med ”martonas” som etter ryktene skal være en meget god venn av Viktor.

For ikke lang tid siden kom Viktor med en uttalse til magasinet Bluff Europe:
- Det är inte jag! Det är inte mig ni letar efter så sök vidare.

Han avslår alt som har med ryktet på at han skulle være den personen som skjuler seg bak nicket Isildur1. Kan det være tilfelle at det er stikk motsatt av det ryktene tilsier? At Viktor er den som spilte med nicket ”martonas” og hans gode venn og nabo er den som spiller med nicket ”Isildur1”. Uansett hva som er det riktige svaret så vil spekulasjonene fortsette også etter Blom sin uttalelse. Vi vet ikke om Viktor snakker sant i sin uttalse eller om han bare fortsatt vil at personen bak nicket skal forbli ukjent. Vi kan verken bevise det ene eller det andre.

Skulle du vite noe om dette eller kanskje ha din egen teoretiske løsning på dette. Ønsker du å dele det med andre, så kan du lage en topic på emnet i vårt forum!

Et av spørsmålene som mange stiller seg er om vi har sett det siste til Isildur1? Eller er det enda en martonas? Med minus $1.2 millioner siden året startet kommer jo også spørsmålet opp om hvor mye penger som finnes på hans konto? Ja spørsmålene bare fortsetter å komme jo mer vi snakker og skriver om emnet. Vi kommer garantert med flere artikler fremover om saken.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories