Tony G kommenterer om Hastings jukseanklager mot Isildur1

Tony G kommenterer om Hastings jukseanklager mot Isildur1 0001

I øyeblikket er jeg opptatt på New Zealand hvor jeg jobber med min personlige helse. Jeg har vært mye ute i skog og mark, fisket og generelt bare slappet av på stranden.

Mens jeg har tilbrakt dagene på stranden og slappet av utendørs, så har jeg også hatt tid til å tenke mye over hva som skjer med de store spillene og hva I all verden det er som skjer siden en spiller som Brian Hastings går hen og vinner utrolige $4 million fra “Isildur1.” Jeg har hørt noe mumling og rykter om en mulig juksing og jeg bare må kommentere dette. Fra det jeg kan forstå, så er Viktor Blom, som jeg er sikker på at er personen bak nicket “Isildur1″, i gang med å utforme en formell klage til Full Tilt Poker om hans sesjon med Brian Hastings. Blom tror at Brian Townsend og Cole South har forsynt Hastings med alle sine personlige handhistorikker fra sine sesjoner mot Isildur1. Ikke forstå meg feil, jeg mener Brian Hastings er en helt klart talentfull og god spiller, og det er også Townsend og South. Cole South personlig slo meg i tredje runde av en 25K buy-in PLO heads-up turnering nylig, og måten jeg rangerer spillere på så vil jeg sette både South og Townsend helt på toppen av den listen. Jeg skulle ønske jeg hadde de samme gode talentene som pokerspiller.

Jeg ble ganske sjokkert da jeg så Brian Hastings sitte ned ved disse bordene på Full Tilt Poker. Det følte som en felle for ham, han er ikke er regulær spiller på disse nivåene. Vedrørende anklagene som kom fra Isildur1, jeg vil påstå at Hastings sannsynligvis har snakket lenge med både Cole South og Brian Townsend, og ganske sikkert er det mulig at de kan ha utvekslet handhistorikk. Jeg er sikker på at dette skjer hele tiden, spesielt når vi snakker om slike høye nivåer. Jeg synes det er litt merkelig at Hastings ikke svarte på spørsmålet om hvem som hadde backet ham opp, og jeg tror det ville ha blitt mye enklere å løse disse spørsmålene dersom Hastings hadde svart på de spørsmålene om hvem som hadde tilført ham penger, og hadde klarert at han ikke hadde benyttet historikken fra verken Townsend eller South. Jeg er virkelig en fan av måten han spiller på dette nivået, og dette er ikke noe negativt fra meg, jeg vil bare vite alle fakta.

Jeg ønsker uansett at Brian tar seg tid til et nytt intervju med PokerNews for å diskutere alt dette og for å klarere opp i uklare saker. Det å være en rød FullTilt Red proff følger med seg mange plikter og det er Ganske naturlig at de følges med mer argusøyne enn mange andre spillere. Jeg ønsker bare at spillet skal forbli rent og ærlig noe jeg er sikker på at det vil bli så snart alle detaljene er kommet på bordet. Jeg ønsker også at Isildur1 kunne sitte ne dog gjøre et intervju med PokerNews. Det er tusenvis av nysgjerrige mennesker der ute som ønsker å høre fra deg og selvfølgelig vite hvem du er. Om du leser dette så send en email til vår redaksjon på editor@pokernews.com eller om du ønsker alt på svensk, send til sweden@pokernews.com for å gjøre en avtale.

For en herlig verden vi lever i for tiden. Selv jeg har blitt en online poker railbird, fordi jeg kan bare ikke konkurrere med disse guttene nå på disse nivåene. Men, det vil ikke stoppe meg fra å gjøre en lynvisitt nå og da selvfølgelig!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories