888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Poker Punk´ed - Maria Ho blir lurt foran kamera

Maria Ho og Poker Punk´ed

De fleste av dere har sikkert sett på MTV og det utrolig populære tv-programmet Punk´d med Ashton Kutcher som vert. Programmet er presis som skjult kamera som også har blitt vist på mange forskjellige TV stasjoner og kanaler opp gjennom årene, hvor en utvalgt person blir lurt opp i stry gjennom en vel planert operasjon for at denne personen nesten garantert blir lurt. Person som har blitt lurt av Kutcher og hans operasjoner med skjult kamera er blant andre Justin Timberlake, John Cena og ”Heroes” stjernen Hayden Panettiere.

Vi hos PokerNews besluttet oss for å gjennomføre et liknende konsept under årets World Series of Poker, hvor vi klarte å lure noen av de kjente pokerprofilene. I denne ”Poker Punk´ed” lykkes vi med å lure Tiffany Michelles partner fra The Amazing Race og Bluffs deltids vertinne, Maria Ho.

Maria Ho går på en Poker Punk´ed i et rigget intervju

I neste avsnitt av Poker Punk´ed lykkes vi med å lure Adam 'Roothlus' Levy. Mer om det i neste avsnitt. Frem til det, sørg for at du blir medlem av våre grupper på facebook og følg med hva som skjer på vår twitter konto.

Hva synes du?