Laptop, PS3 og mer på spill hos RedKings Poker!

RedKings poker

RedKings Poker vil nå stå som arrangør for en månedlig gibort turnering eksklusivt for PokerNews med premier som Dell Laptop, PlayStation 3, Sony Camcorder*, billetter og penger. Innkjøp i turneringene vil være på kun $5.50. Turneringen spilles den 28. desember!

Forskjellen fra våre andre gibort turneringer, vil være at vinneren kan velge mellom er par gevinster slik som:

Dell Inspiron Mini 10v Laptop
eller
PlayStation 3 Slim

Spilleren som ender på andreplass vil da motta den gjenstående premien. I tillegg vil både vinneren og andreplassen få en turnerings-billett til en verdi av $108 som kan benyttes til en ny turnering. Tredjeplassen vil få gleden av å motta en Toshiba Camileo S10 High Definition Camcorder i premie samt en $33 Turneringsbillett.

Premiepotten vil bli distribuert etter gjeldende RedKings Poker's standard utbetalingsstruktur.

Interesserte deltakere MÅ registrere en Redkings Poker konto gjennom PokerNews, gjøre et innskudd, kjøpe seg inn i den gjeldende turneringen for $5.50 og fylle inn det unike passordet (vil bli offentliggjort her fem timer før turneringen starter). Eksisterende spillere hos RedKings Poker, som har registrert sin konto via PokerNews, er også velkomne til å delta.

Passord:nyipod (28. des)

Disse turneringene vil bli arrangert den 22. November og 28. Desember og du kan finne de i lobbyen hos Red Kings Poker med det klingende navnet ”PokerNews Monthly Giveaway” under fliken ”Scheduled Tournaments” . Begge turneringen starter klokken 19:35 GMT.

RedKings lobby - PokerNews Giveaway turnering
RedKings lobby - PokerNews Giveaway turnering

*Dersom RedKings Poker av en eller annen årsak ikke klarer å levere de oppsatte premiene, vil vinnerne av premiene få en kontantsum tilsvarende 80 % av vareverdien inn på sin RedKings konto.

RedKings Poker tilbyr også PokerNews spillere flere forskjellige fantastiske innskuddsbonuser på første innskudd – alt fra $250 og helt opp til $2,500. Husk, en konto via oss her gir mange fordeler inklusive adgang til våre eksklusive RedKings Poker kampanjer som starter nå.

Jepp, vi er å finne på både Facebook og Twitter – følg med oss der også.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories