WSOP 2018

Klarer Isildur1´s bankroll av disse smellene?

Isildur1 på Full Tilt Poker

Nøyaktig som den tidligere/forrige svenske spilleren som dukket opp på de høyeste nivåene online, ”martonas”, så har nå Isildur1 dukket opp fra intet og fightet med de store gutta online hos Full Tilt Poker. Han tapte endel i starten, vant dette tilbake og mangedobbelt av det i tiden etter sine første tap. Den som først fikk merke Isildur1 sitt aggressive spill var Tom Dwan som har tapt over $5 millioner dollar til ham, eller tilsvarende nesten 28 millioner norske kroner, og alt dette i løpet av november måned. Isildur1 har selvfølgelig spilt mot andre spillere også, men det var først og fremst Isildur1 og durrrr som kjempet de første store kampene.

Alle disse pengene og litt til har nå Isildur1 tapt igjen til en rekke forskjellige av high stakes spillerne på Full Tilt Poker. Phil Ivey er den av de som har vunnet mest med $2.7 millioner etterfulgt av ”ziigmund” og Patrik Antonius som begge har vunnet cirka $1.9 millioner. Illari ”Ziigmund” Sahamies, tok bare i løpet av de to første dagene av desember over $2.7 miljoner av Isildur1, for dermed å ha hentet tilbake det han hadde tapt til svensken i november og ganske mye mer slik at han nå har en solid pluss i regnskapet sitt.

Hvordan kan en spiller tape $5 millioner over to dager og samtidig beholde sin forstand intakt, er for oss en gåte. La oss nå håpe at Isildur1 er en slik sterk personlighet at han klarer å ri av denne tapsbølgen og hente seg inn igjen fra disse massive tapene. Om vi setter opp regnestykket for årets 11 første måneder, så ligger Isildur1 bokført med et tap på cirka $1.2 millioner. Har han stor nok lommebok eller konto til å klare av et slikt tap? Vi håper som dere skjønner virkelig at vi også får se Isildur1 i tiden fremover og at vi kan nyte mange timer som railbirds ved bordene hans. Det ville være veldig synd dersom han også som den nevnte martonas bare kommer opp fra intet og vinner og taper og forsvinner igjen.

En som unektelig skulle bli glad om Isidur1 forsvant igjen er "durrrr", som tapte mange millioner dollar til ham bare i løpet av november måned. Totalt tapte Tom Dwan $6 millioner, hvorav 5 millioner til Isildur1. Svensken klarte på et eller annet sett å få durrrr ut av sin komfort sone, som Dwan aldri klarte å finne tilbake til igjen før det var for sent. Konsekvensen av dette ble at Tom ”durrrr” Dwan var nødt til å gå ned i nivåer og starte å grinde for å bygge opp sin bankroll igjen. Nøyaktig slik som også Gus Hansen har måttet gjøre etter sine tap på over $3.5 millioner. Han kan nå sees spillende på $50/$100 og $100/$200 bord samtidigt som vi har sett at Dwan spiller $200/$400 og $300/$600 bord.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories