WSOP 2018

He´s baaack – Isildur1 er tilbaka, vinner $3 millioner

He´s baaack – Isildur1 er tilbaka, vinner $3 millioner 0001

Etter et par dagers fravær fra Full Tilt Poker high stakes bord gjorde svenske Isildur1 godt, om man skal dømme ut fra de siste rapportene. Han tapte hele sin fortjeneste fra november på 48 timer de første dagene i desember, og det var jo ikke mindre enn $5 millioner. Det var spillere som Patrik Antonius, Illari ”ziigmund” Sahamies og Phil Ivey. Isildur1 gikk fra en all-time-high med en gevinst på like over $6 millioner til et tap på omtrent $1.2 millioner.

Etter den harde smellen så vi ikke skyggen av Isildur1 på FullTilts bord og mange trodde, som også vi gjorde, at vi skulle få se enda en ”martonas”, enda en som kom inn, tok et sjanse og lykkes, bare for så igjen tape alt og forsvinne like snart som han kom. Nå har Isildur1 bevist det motsatte. Han er tilbake og igjen ruler han bordene hos Full Tilt. I løpet av de siste 24 timer har han spilt inn nye midler fra spillere som Brian Townsend, Illari ”ziigmund” Samahies og erkerivalen Tom "durrrr" Dwan med over 3 millioner dollar totalt, godt på vei mot 20 millioner norske kroner!

Isildur vs Illari ”ziigmund” Sahamies
Isildur vs Illari ”ziigmund” Sahamies

Ved et tidligere tidspunkt gjorde Ilari "Ziigmund" Sahamies en såkalt hit-n-run, hvor han vant stort i løpet av noen få spilte hender for deretter å forlate bordet. Nå i denne sesjonen vi snakker om her gjorde han det motsatte, lose-n-run, han tapte like over $1.4 millioner på omtrent 1000 hender. Så hadde han tydeligvis fått nok og forlot bordene for å slikke sine sår. Han er uten tvil den spilleren med de største tapene de siste dagene. Brian Townsend er den som har tapt mest etter Ilari med en minus på litt over $900 000 og durrrr tapte litt over $500 000.

I og med denne gjeninnhentingen for Isildur1 er hans tall igjen blå, med et plussresultat på nesten $1.8 millioner, om opplysningen vi har hentet inn fra highstakes.db stemmer. Jeg, likesom mange andre railbirds, er utrolig glade over at den gale svensken dukket opp igjen og atter kjemper videre mot verdens aller beste high stakes spillere og gir dem en omgang de sent eller aldri vil glemme!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories