888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Full Tilt $1k Freeroll på søndag

Full Tilt Poker - $1000 Full Tilt freeroll

Skynd deg, vår $1k Full Tilt Poker Freeroll for PokerNews spillere starter på søndag, den 13. desember. Nye spillere trenger kun å registrere en ny Full Tilt Poker konto og gjøre et innskudd for å være kvalifiserte – ingen krav om poeng eller raked hands!

Spillere som allerede har en Full Tilt konto registrert via PokerNews kan selvfølgelig også delta, men de må ha gjort et innskudd på minst $50 og de må spille inn minimum 100 spillerpoeng før kvalifiseringen lukker.

De neste freerollene er planlagt til å spilles som følger:
Desember 13

For å finne ut av alle detaljene, vennligst besøk PokerNews Full Tilt Freerolls.

FullTiltPoker tilbyr PokerNews spillere en utrolig bonus på 100% opp til $600 på deres første innskudd. Husk, en konto gjennom oss gir deg adgang også til alle de kommende eksklusive FullTilt kampanjene vi kjører i fremtiden også.

Jepp, vi er å finne på både Facebook og Twitter – følg med oss der også.

More Stories

Hva synes du?