Durrrr på jobb igjen – Vinner $1 mill på et døgn

Tom Dwan

Ryktene om at durrrr er “out of business” ser ut til å være endel overdrevet I øyeblikket. Han har nylig vært I gang igjen og har vunnet Ganske solid. Han spilte inn en gevinst på nesten en million dollar og det bare I løpet av 1374 hender. I denne sesjonen klarte han å “plukke” sin erkerival Isildur1 for nesten $400 K. Dette er et meget oppløftende resultat for Tom Dwan som klarte å tape rundt fem millioner dollar til svensken I løpet av November måned. De to kamphanene spilte kun 328 hender I denne sesjonen, men det skal bli spennende å se om de ryker på hverandre igjen de nærmeste dagene.

Det var ikke bare svenske Isildur1 so var I donasjonshumør til durrrr I denne sesjonen. Også den finske high stakeren Ilari ”ziigmund” Sahamies donerte like over $340k til sin amerikanske motstander. Cole South var også innom for å teste seg mot Isildur1 og ble “loppet” for rundt $300 K. Disse tre spillerne til sammen donerte dermed bort nesten 1 million dollar til Tom “durrrr” Dwan.

Her kan du se en graf for de hendene durrrr spilte:

Durrrr på jobb igjen – Vinner  mill på et døgn 101

Om man kicker nærmere på denne grafen så var det aldri noen tvil hvor resultatet skulle ende den dagen for durrrr og som nevnt var det ikke bare Isildur1 som tapte til durrrr denne dagen. Cole South tapte sine penger mens de spilte $200/$400 PLO og over bare 235 hender. Ziigmund trengte bare 182 hender for å tape sine $350K over til durrrr’s konto. Det skal nevnes at Ziigmund og durrrr spilte på et høyere nivå, men på¨tross av det så tapte Ziigmund sine penger meget raskt.

Etter denne sesjonen den 4 desember var det ingen som så noe til Isildur1 på flere dager. Men mens denne artikkelen har blitt skrevet og oversatt til flere språk, så har de vært I aksjon igjen og dette beskriver vi i en annen artikkel. Når Isildur1 er borte fra bordene hos Full Tilt Poker så er det omtrent dødt der inne, men så snart han dukker opp så kommer det bade spillere og mengder med railbirds for å følge med på det som skjer.

Vi hos PokerNews følger selvfølglig med på det som skjer og kommer tilbake med nye artikler til deg så snart vi har oppdaget noen nye nyheter i denne saken.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories