$5,000 PokerNews cash freeroll hos Titan Poker

Titan Poker - $5000 cash freeroll

Vi hos PokerNews er veldig fornøyde over å kunne presentere enda en $5,000 freeroll, denne gangen i samarbeid med vår venner hos TitanPoker. Turneringen tilbyr en premiepott på hele $5,000 som vil bli fordelt blant de beste spillerne etter Titan Pokers standard utbetalingsprosedyre.

Titans freerollen er satt opp til å spilles klokken 19:35 GMT den 17. desember

For å kvalifisere deg til denne utrolige freeroll, så må du har en konto hos Titan Poker som er registrert via linker hos PokerNews. Du må gjøre et innskudd og spille inn 100 Titan Pokerpoeng. Disse poengene skal du benytte til å manuelt kjøpe deg inn i PokerNews $5k Freeroll. Du finner turneringen under fliken "Scheduled" inne i Titan Pokers lobby.

Titan $5k freeroll
Titan $5k freeroll

For videre detaljer om turneringene, vennligst les mer om våre Titan Poker freerolls.

Titan Poker tilbyr også PokerNews spillerne en utrolig bonus med gratis $50, pluss 100 % opp til $500 på deres første innskudd.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories