$500 PokerNews Freerolls - takket være 888 Poker

888 Poker - $500 freeroll

888poker og PokerNews har med stor glede over å kunne tilby pokernews spillere ytterligere en mulighet til å vinne litt penger, denne gang via en $500 freeroll hos 888 Poker. Prispengene kommer til å fordeles i samsvar med 888 pokers utbetalingsstandard. Neste freerollen spilles 14. december klokken 19:35 GMT!

Når det er snakk om kvalifisering, så glemte vi kanskje å fortelle at denne freerollen ikke har noen form for krav om poeng eller innspilt ditt eller datt som det så ofte er. Alt du trenger å gjøre er å laste ned 888 poker's programvare gjennom PokerNews og foreta et minimuminnskudd. Freerollen finner du i lobbyen hos 888 Poker under fliken 'Hold´em', 'Multi-table' og 'Restricted' med tittelen 'PokerNews $500 Freeroll'. Dette er ikke bare en enkelt freeroll av denne typen, men en serie freeroller som tilbys deg som spiller som har lastet ned programvaren gjennom PokerNews.

888 Poker lobby - $500 PokerNews Cash Freeroll
888 Poker lobby - $500 PokerNews Cash Freeroll

Denne serien med freeroller strekker seg frem til 28. desember, og turneringene er planlagt påfølgende datoer:

  • 14. december
  • 28. December

For alle detaljer om denne turneringen og hele serien, vennligst klikk deg inn på PokerNews Freeroll sidene allerede i dag for å gjøre deg kjent med alle våre tilbud!

Tips: 888 Poker tilbyr også PokerNews spillere en fantastisk 888 Poker bonus på deres første innskudd på 100% opp til $400 inklusive 25% en direktebonus på opp til $100!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories