888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Fa $50 GRATIS fra PartyPoker!

Fa $50 GRATIS fra PartyPoker! 0001

Vi blåser nå liv igjen i vårt kanskje beste tilbud gjennom tidene i samarbeid med PartyPoker hvor Du kan få $50 GRATIS kun ved å registrere en ny konto. Og kanskje det beste av alt er at det ikke er noen krav om innskudd for å få denne bonusen. Du må kun registrere deg gjennom PokerNews!

Alt du behøver å gjøre er å trykke på den blå nedlastningsknappen i PartyPoker anmeldelsen, fullføre registreringen, fylle inn bonuskoden NO50FREE og du vil motta $50 GRATIS* - alt uten å ha satset noen av dine egne penger.

Dette er en perfekt mulighet til å begynne å spille hos Party Poker, spesielt siden de nylig har lansert deres Team Party Poker. Bli med og gjør et forsøk på å slå noen av Team Party Poker spillerne mens du spiller der. Som ny spiller vil du også ha muligheten til å spille i en $1500 freeroll eller hvorfor ikke gjøre et forsøk i Partys $300k GTD hver søndag. I tillegg til denne turneringen har du også den virkelig store, the $1M månedlige garantiturneringen, som sist den ble spilt ga vinneren hele $210 000 i rene penger.

PartyPoker $50 FREE
PartyPoker $50 FREE

Som ny spillere hos Party kan du grinde til deg din del av $100 000 de gir ut gjennom freeroller hver eneste måned hele året eller hvorfor ikke bruke $3 av disse GRATIS $50 du får og forsøke å gjøre de om til $2000 gjennom PartyPokers Step challenge.

For alt du trenger å vite om PartyPoker, les vår anmeldelse om dem på vår PartyPoker side.

*Alle spillere må fullføre registrerings-skjemaet fullstendig og avvente bekreftelse fra PokerNews. De første $25 vil bli overført direkte til spillerens PartyPoker konto, men de resterende $25vil bli overført straks du har tjent 200 poeng i løpet av de neste 45 dagene. Vi anbefaler at du leser alle reglene rundt denne bonusen på våre sider med Terms & Conditions – sidene finner du her- PokerNews PartyPoker GRATIS $50.

More Stories

Hva synes du?