$1000 freeroll hver uke hos Titan Poker

Titan Poker $1000 freeroll

Vi hos PokerNews er veldig fornøyde over å kunne presentere enda en $1,000 freeroll, denne gangen i samarbeid med vår venner hos TitanPoker. Turneringen tilbyr en premiepott på hele $1,000 som vil bli fordelt blant de beste spillerne etter Titan Pokers standard utbetalingsprosedyre.

Titans freerollene er satt opp til å spilles klokken 19:35 GMT disse datoene:

10. desember

For å kvalifisere deg til denne utrolige serien, så må du har en konto hos Titan Poker som er registrert via linker hos PokerNews. Du må gjøre et innskudd og spille inn så lite som en Titan Pokerpoeng. Disse poengene skal du benytte til å manuelt kjøpe deg inn i PokerNews $1k Weekly Freeroll du selv ønsker å spille og du finner turneringene under fliken "Scheduled" inne i Titan Pokers lobby.

I hver Titan freeroll vil det være $1,000 i cash som vil bli distribuert til de beste spillerne etter rommets standard utbetalingsstruktur.

For videre detaljer om turneringene, vennligst les mer om våre Titan Poker freerolls.

Titan Poker lobby - $1000 freeroll hver uke
Titan Poker lobby - $1000 freeroll hver uke

Titan Poker tilbyr også PokerNews spillerne en utrolig bonus med gratis $50, pluss 100 % opp til $500 på deres første innskudd. Ikke glem å se etter de to store $5k Cash Freerollene som også kjøres hos Titan Poker og er eksklusive for PokerNews.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories