World Poker Tour - Cimpan vinner sin andre WPT tittel

Andrew Cornel Cimpan WPT Foxwoods winner

I midten av forrige uke så vi avslutningen av den siste stoppen på World Poker Tour, Foxwoods, med Andrew Cornel Cimpan som tok hjem sin andre WPT tittel og over $900k etter å ha klart å kjempe seg gjennom et ekstremt tøfft finalebord.

Action startet med et smell da Lee Markholt's drøm om en World Poker Tour tittel ble skyllet vekk av Matt "Allinat420" Stout i løpet av den andre handen for dagen bare. Sittende i cut off posisjonen raiset Stout opp til 100,000 og Markholt reraiset all inn fra knappen. Stout caller med {A-Spades}{6-Spades} mens Markholt viser opp {A-Hearts}{K-Spades}. Floppen kom med {Q-Spades}{5-Hearts}{4-Spades}, og gir Stout flushedrag. Turn danner par i bordet når {5-Clubs} kom. River kom med {3-Spades} og gir Stout flush og Markholt ble slått ut av finalen. Han fikk med seg $166,069 for sin sjetteplass i denne turneringen.

Tyve hender senere etter at Markholt's var slått ut med denne flushen, var det Curt Kohlberg sin tur til å måtte foreta den tunge handlingen og forlate turneringen på femteplass etter at hans motstander traff sin 2 outer på river når han hadde callet all inn med {2-Clubs}{2-Spades} og det var {2-Diamonds} som kom på river.
PÅ fjerdeplass fikk vi se at Eric "Efro" Froelich måtte forlate bordet etter at hans big slick ble slått av et lavt posket par. Fjerdeplassen gav ham $232,496, som forøvrig er hans første premieplassering i en WPT turnering.

Den verste bad beaten av dem alle opplevde uten tvil Stout da han først ble slått langt ned og nesten ut når hans flush på turn ble slått av et fullt hus på river. Og etterpå når han var all inn mot den samme spilleren, Shamseddin, og han viser opp {A-Clubs}{6-Clubs} når floppen har kommet med {9-Hearts}{6-Hearts}{6-Clubs}. Altså tredjeplass og innspilte $265,710 for Stout.

Etter flere timer med heads-up spill, tidligere WPT vinner Cimpan kan nå legge til en ny seier på sin poker CV etter å ha slått Shamseddin. Selv om Shamseddin hadde en ledelse på hele 4-1 i chips, så klarte han aldri å få inn det siste nådestøtet for å slå ut Cimpan. Han måtte til slutt selv gi tapt og kunne kvittere ut $463,332 for den andreplassen.

I den siste handen bettet Shamseddin 500,000, hvor Cimpan raskt flyttet alle sine chips inn til midten av bordet og Shamseddin callet også ganske raskt og snudde opp {K-Spades}{J-Diamonds} mot Cimpan's {A-Spades}{J-Diamonds}. Bordet kom med {8-Hearts}{7-Hearts}{Q-Clubs}{7-Spades}{3-Clubs} og Shamseddin's dag var ved veis ende og Cimpan satt igjen med førstepremien på $910,058 og en ny WPT tittel.

Resultatene fra WPT Foxwood

  1. - Cornel Andrew Cimpan - $910,058
  2. - Soheil Shamseddin - $463,332
  3. - Matt Stout - $265,710
  4. - Eric Froehlich - $232,496
  5. - Curt Kohlberg - $199,283
  6. - Lee Markholt - $166,069

Neste stopp på WPT-touren er Doyle Brunson Five Diamond World Poker Classic som skal spilles den 14-19 desember på Bellagio i Las Vegas. Innkjøpet til denne turneringen er satt til $15,000+$400.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories