Off the felt med Annette Obrestad

Intervju - Annette "Annette_15" Obrestad

Off the felt intervjuer dine favoritt pokerspillere for å finne ut litt om deres liv – ja nettopp, på utsiden av pokerbordene og turnerings rommene. Vi satte oss ned med Annette Obrestad for ikke så lenge siden og vi snakket om mote, litt om poker og hvem hun skulle elske å slå ut av en pokerturnering.

Først av alt, hvordan startet du å spille poker Annette?
Jeg startet når jeg var 15. Jeg spilte i en bowling liga hver uke og spilte veldig seriøst en stund med det. I så på bowling på TV en dag og der var det et reklamebanner for MultiPoker.com i en av banene. Så som den nysgjerrige personen jeg er så fant jeg ut at jeg måtte sjekke hva dette var siden jeg hadde spilt mye kort med mamma og pappa (mest pappa) siden jeg var omtrent to år gammel. Jeg startet å spille seven card stud hi/lo og med lekepenger i sit-n-gos, og jeg kan si — jeg ble meget god i å spille det. Men så fant jeg ut av no limit hold'em og resten er historie som alle kjenner.

Om ikke du var en pokerspiller i dag, hva ville du da ha vært?
Jeg ville mest sannsynlig ha studert et eller annet, eller kanskje hatt en jobb som interiør dekoratør eller noe i den stilen – men jeg vet med meg selv at jeg ville ikke vært særlig tilfreds med den situasjonen.

Hva er din favorittstopp på den lange turneringslisten i løpet av et år?
Det er faktisk vanskelig for meg å velge, for jeg vil gjerne svare Vegas, men jeg har jo ikke vært med å spille World Series of Poker enda, så jeg vet ikke om jeg vil ha samme oppfatning etter at jeg har vært med på det. Jeg må kanskje svare Aussie Millions, med London på nesten samme høyde men like bak.

Hvem ønsker du mest av alt å slå ut av en pokerturnering?
(Ler) Folk som snakker om store spill og tror de er best i verden. Eller når jeg virkelig eier noen i en hand og de vet det og går avgårde fra bordet ristende på hodet og lurer på hva det var som nettopp skjedde.

Kom igjen, det må være en spesifikk spiller som du ville bli ekstra fornøyd med å slå ut av en turnering?
Tøft spørsmål, men jeg har alltid villet slå ut Phil Hellmuth fra en turnering bare for å oppleve reaksjonen hans. Helt ærlig så føler jeg det ikke godt å slå ut venner eller folk jeg kjenner, så jo mindre personlig forhold jo bedre i en slik situasjon.

Ok, da plukker vi Hellmuth til det neste spørsmålet.
(Ler igjen) OK.

Slå ut Hellmuth eller få en ny Versace veske før den kommer på markedet?
(Ler) Slå ut Phil Hellmuth blir ikke viktig lenger. Jeg ville gjort nesten hva som helst for en slik ny Versace veske. Jeg er da tross alt en jente/dame.

Hvor er favorittstedet ditt å feriere?
Jeg elsker cruise, så egentlig ingen spesifikk plass. Men Thailand kommer høyt på den listen.

Twitter eller Facebook?
Twitter. Min Facebook er bare overbefolket nå.

Railing en pokerturnering eller et moteshow?
Moteshow. Jeg hater å raile poker.

Flopping the nuts eller gå nuts shopping?
Hrrrrmmmfff. Shopping, bortsett fra etter dag 3 i en turnering. Hmmm jeg er bare avhengig.

Poker After Dark på NBC eller poker after dark på Hardrock med Team Pokernews?
Helt klart uten tvil - Hardrock! Jeg hadde så mye gøy den kvelden. Jeg vant penger som jeg ikke gjorde på den ekte PAD. Glem det.

Vinne World Series of Poker Europe eller vinne en $4 turnering uten å noen gang se på dine kort?
WSOPE. Kan ikke sammenliknes. Ingenting i verden kan motsvare den følelsen jeg hadde da turn kortet kom og jeg ble klar over at jeg hadde vunnet turneringen.

Hva er det meste du noen gang har brukt på følgende: Kredittkort roulette, sko, og prop bets?
KKR: Jeg klarer meg bra stort sett så det meste jeg har tapt her var omtrent $600 og jeg har vært med på noen virkelig stygge noen. Sko: kan tenke meg rundt $1200-ish. Prop Bets: Jeg tapte $7k til Sorel (Mizzi) på en to timers mini-bowling i en spillehall hvor jeg trodde jeg skulle ha en fordel, men måtte bare innse at jeg var helt på jordet etter å ha tapt $7k når vi spilte om $1k i hver match.

Aldri vinne en stor turnering igjen eller aldri kunne gå med høyhelte sko og spesialdesignede klær?
Helt dypt og oppriktig, så er det poker jeg lever for og skulle det være klart at jeg aldri ville kunne vinne en turnering igjen så ville jeg stoppet og mitt liv blitt helt meningsløst, så helt klart poker uten tvil.

Takk for at du tok deg tid til å snakke med oss Annette. Lykke til i de kommende turneringene du skal spille!

Sikre deg en plass i vår Twitter gjeng, så får også du oppdateringer av nyheter så snart de skjer.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories