Underholdningsvideo med Phil Hellmuth bak kamera

Phil Hellmuth

Dette er ingen artikkel med noen sensasjon eller nyhet i noen form. Dette er kun for å vise frem litt om hva som kan skje under en turnering med så mange forskjellige personligheter som det finnes blant pokerspillere rundt om i hele verden. Denne gangen var det Phil Hellmuth Jr som hadde grepet fatt i et videokamera og filmet for å legge ut på sin twitter side. Dette opptaket ble gjort under en veldedighetsturnering til inntekt for Taser Foundation.

Hele videoen er på engelsk, men vi vet at du ikke har noen store problemer med det. I videoen får se se glimt av mange kjente personer som, Jeff Madsen, Layne Flack, Phil Laak, Greg Raymer, Jennifer Tilly og mange flere. Se og nyt denne nesten 7 minutter lange videoen…

PokerNews er selvfølgelig også på Facebook – klikk inn og bli med i den stadig voksende gjengen som følger PokerNews der!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories