Tom "durrrr" Dwan til Team Full Tilt - Eksklusiv intervju

Tom "durrrr" Dwan til Team Full Tilt Poker

Det er ikke hver dag at Team Full Tilt tar opp nye medlemmer til sitt Team, men i løpet av denne helgen ble det annonsert at Tom ”durrrr” Dwan er tatt opp som medlem av det eksklusive Teamet. Det hele skjedd i løpet av årets største helg i poker, da finalebordet av WSOP ME spilles. PokerNews har også fått et eksklusivt intervju med ”durrrr” som du kan se nederst i denne artikkelen. Tom "durrrr" Dwan, uten diskusjon en av verdens beste high stakes online pokerspillere, er nå offisielt medlem av en verdens mest meritterte grupper av pokerproffer.

Uten frykt for å spille om millioner av dollar på en og samme tid i cash games på Full Tilt Poker mot de fra tidligere Team Full Tilt medlemmene som Patrik Antonius, Phil Ivey og Gus Hansen så er det et ganske naturlig valg å ta ham inn som medlem i teamet. Dwan har alltid spilt mesteparten av sin poker på Full Tilt og har også sine egne bord, som vi alle kjenner, med navnene "durrrr challenge" som benyttes enbart til spill i hans egen utfordring som i øyeblikket pågår mot Patrik Antonius. Så valget var ikke vanskelig å velge ham inn og la ham bekle seg med Full Tilt utstyr og logoer neste gang han skal opptre offentlig.

– Team Full Tilt tar ikke inn nye medlemmer uten store diskusjoner, sier Team Full Tilt medlem, Howard Lederer.
– Men, Tom Dwan har bevist, gjennom kunnskaper og evner og dynamisk spill, at han vil være en styrke innen poker i mange år fremover. Vi er nå stolte av å regne Tom som en av våre egne.

Det er nå gått over et år siden forrige gang de tok inn et nytt medlem, da Patrik Antonius ble med i gjengen i juni 2008. Før ham igjen var det Gus Hansen som kom med i Teamet som totalt nå da består av de allerede nevnte pluss Phil Ivey, Chris Ferguson, Howard Lederer, John Juanda, Jennifer Harman, Phil Gordon, Erick Lindgren, Erik Seidel, Andy Bloch, Mike Matusow og Allen Cunningham.

I tillegg til å spille på Full Tilt bordene, vil Dwan også dele med sin kunnskap i Full Tilt Poker Academy, hvor du som pokerspiller kan lære mer om poker fra verdens beste proffer helt gratis. Han vil også dele sine erfaringer med oss som medlem av Full Tilt Teamet via en eksklusiv blogg på FullTiltPoker.com.

Intervju med Tom Dwan som Team Full Tilt

Åpne en FullTilt konto i dag via PokerNews og få gleden av alle de kampanjene vi har sammen med denne operatøren. Som PokerNews spiller får du blant annet tilgang på en innskuddsbonus på ditt første innskudd på 100 % opp til $600 men også $1000 PokerNews Cash freeroller. Du har også muligheten til å delta i alle våre fremtidige kampanjer som vi hos PokerNews vil arrangere sammen med Full Tilt Poker. Ser vi på historikken om samarbeidet, så vil det bli mange store verdier også i fremtiden å ta del av for deg som pokerspiller hos Full Tilt Poker!

Tror du at du har de samme evnene i poker som Tom Dwan, da kan du laste ned programvaren og opprette en Full Tilt konto i dag og starte å samle inn gevinstene!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories