Skifte av navn komplett: UltimateBet.com heter nå UB.com

UltimateBet blir UB.com

Online poker spillere har benyttet kallenavnet “UB” i mer enn ti år og nå har altså UltimateBet enkelt og greit skiftet sitt navn til UB Poker som du nå da kan finne under det nye domenenavnet, www.UB.com .

Forandringen fra det gamle firmanavnet til UB.com ble komplettert med noen oppdateringer i programvaren og et mye forbedret turneringsprogram. Firmaets ledelse lover at det nye navnet ikke bare er en ny fancy logo, men også en helt ny måte å drive forretning på.

- Lanseringen av UB.com representerer et vendepunkt for vårt firma. Vi har knyttet til oss en gruppe profesjonelle som er dedikerte til poker for å bygge opp vårt nye merkenavn UB. Vårt mål er å skape et produkt og gi en service som pokerspillere virkelig vil ha, sier Paul Leggett, Chief Operating Officer of Tokwiro, moderselskapet til UB Poker.
- Vi vil forsøke å lytte til både pokerspillere og hva pokerverdenen ellers har å si for å benytte det for å nå våre mål.

Kritikkene vil garantert peke i retning av skandalen med denne superbrukeren i 2008 som en årsak bak denne nye identiteten til vårt firma, men Leggett presiserer at alt dette er gjort for å gjenskape et firma som er til for spillerne.
- Lanseringen av UB.com er ikke bare et nytt domenenavn med en ny logo, det er mye mer enn som så. Det er en komplett ny retning for UB some r lagt for fremtiden. Programvaren har fått oppdateringer som er i retning av den seriøse pokerspilleren og hans krav til en programvare, sier Leggett.
- Og til slutt har vi lansert en forbedret turneringsliste og helt nye kampanjer som er til for pokerspillerens beste.

Annie Duke, Phil Hellmuth og Joe Sebok vil fortsette å representere UB Poker på de internasjonale turneringene rundt om i verden. Alle tre vil også ha mulighet til å kommentere og hjelpe oss med å forbedre den daglige driften av vår programvare for pokerspilleren.

New layout at UB.com
New layout at UB.com

- I de ti årene jeg har jobbet for selskapet, har jeg aldri vært mer stolt av å representere dem enn hva jeg er i dag. Vi har utrolige folk som leder selskapet, vi har en god følelse igjen og seriøse hensikter med fremtiden. Jeg ser frem i mot den dagen når vi er den største pokersiden i verden, sier Hellmuth.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories