PokerStars WSOP November Nine Freeroll Serie Starter snart!

PokerStars WSOP November Nine freerolls

PokerNews og PokerStars har inngått samarbeid og skal arrangere en freerollserie i forbindelse med spillingen av det etterlengtede November Nine – finalebordet av WSOP 2009. Resultatet? Totalt 320 step billetter til PokerStars Caribbean Adventure og en sjelden mulighet til å spille en $500 heads up turnering mot regjerende World Series of Poker* Main Event Champion Peter Eastgate.

Hvordan du kan kvalifisere deg...
Spill deg frem til en topp 20 plassering i freerollene Schaffel, Cada eller Buchman som skal spilles klokken 17:00 PST den 7, 8 og 9. november (klokken 01:00 GMT den 8, 9 og 10. november)

De 100 beste spillerne fra hver av disse freerollene vil bli belønnet med hver sin PCA step billett mens de 20 beste av disse 100 går videre til en ny turnering for å spille om bedre step premier.

Alle disse freerollene vil ha et passord for å registrere seg, som vil bli offentliggjort i vår November Nine Live Reporting Seksjon.

Alle de 20 beste fra hver av freerollene, totalt 60 spillere, vil få spille denne private PokerStars November Nine Freeroll. Her er stiger premiene etter plasseringene helt opp til en step 5 billett til vinneren. De 20 beste blir premiert. Vinneren får også en unik sjanse til å måle sine ”krefter” mot regjerende verdensmester, Peter Eastgate, i en $500 heads up turnering.

For mer informasjon om disse freerollene, inklusive billettutbetalings detaljer og krav, klikk deg inn på PokerStars PokerNews Freerolls.

Registrer en PokerStars konto og spill med proffene i dag. En konto registrert via oss betyr at du også får tilgang på en førstegangsbonus på 100 % opp til $600 på ditt første innskudd, samt mulighet til å nyte av alle våre eksklusive PokerStars kampanjer i fremtiden (inklusive den populære $2k Cash Freeroll Serien som stadig pågår).

Trenger du mer pokerstoff for å tilfredstille dine behov? Følg oss også på Facebook og Twitter.

*World Series of Poker and WSOP are trademarks of Harrah’s License Company, LLC (“Harrah’s”). Harrah’s does not sponsor or endorse, and is not associated or affiliated with PokerNews Ltd or its products, services, promotions or tournaments.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories