PokerStars EPT Vilamoura - Ingen norske spillere igjen

PokerStars EPT Vilamoura - Før dag 3

332 spiller ble først til 177 spillere, for nå å være nede i 69 spillere etter to dagers spill av PokerStars.net European Poker Tour i det billedskjønne Vilamoura i Portugal. Fra start så vi kun fire norske spillere som stilte, men de kom seg videre til dag 2 alle fire. 48 av disse 69 gjenværende spillerne vil få utbetalt pengepremier i denne turneringen, og du kan lese hele listen over premier ved å klikke deg inn på gårsdagens artikkel HER.

Med fire nordmenn til start også på dag 2 var muligheten lyse for at vi skulle få minst en eller flere av de videre til dag 3 også, men slik gikk det dessverre ikke. Allerede tidlig på dagen var både Børge Dybvik og Joachim Buck slått og det var bare Christian Bonde og Robert Eng tilbake. Men heller ingen av de to siste klarte og overleve hele dagen og ble etter hvert slått ut begge to.

Leder turneringen i Portugal gjør den tidligere verdensmesteren i sjakk, Jeff Sawyer. Han ledet også ved flere anledninger EPT turneringen i Polen. I Vilamoura er han eneste spiller som har passert en halv million sjetonger foran seg på bordet så langt, men bak seg har han den kjente franske spilleren Anthony Lellouche og den nederlandske PokerStars proffen Robert Visser. Martin Wendt fra Danmark ligger på femteplass.

Topp 10 foran dag 3 EPT Vilamoura

PlasseringNavnLandAntall chips
1Jeff SarwerCanada549,800
2Antony LelloucheFrankrike484,700
3Ruben VisserNederland389,500
4Ljubomir JosipovicØsterrike371,700
5Martin WendtDanmark360,300
6Luis RodriguezSpania321,500
7Pierre NeuvilleBelgia270,500
8Gino GabrielUK264,800
9Johan Van TilNederland259,500
10Jude AinsworthIrland230,600

Det var ganske mange kjente stjerner og proffer som startet i denne turneringe, og de aller fleste av dem kom seg videre til dag 2. Men dessverre så gikk det ikke særlig bedre for mange av proffene enn det gikk for våre norske spillere, de fleste måtte forlate turneringen i løpet av dag 2. Men selvfølgelig er det en håndfull av dem som fortsatt henger med videre i PokerStars.net EPT Vilamoura. Vi kan nevne Ross Boatman som har en topp 20 plassering, mens helt nederst på listen som de to spillerne med minst stacker finner vi Andy Black og Alex Kravchenko med henholdsvis 19,400 og 27,100 chips foran seg på bordet når dag 3 starter senere i dag.

Ønsker du å følge spillet videre på dag 3, så er som vanlig når det gjelder EPT-event, PokerNews på plass med vårt engelske blogging Team for å gi deg EPT live-rapportering fra Portugal, direkte fra turneringsgulvet. Klikk deg inn på linken og du kommer direkte til siden hvor våre engelske kollegaer sitter og oppdaterer alt som skjer minutt for minutt gjennom hele turneringen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories