PokerStars annonsere oppsettet for Latin American Poker Tour

LAPT - Humberto Brenes Team PokerStars

PokerStars.com er atter en gang klare med en ny turnerings sesong i Latin America og de presenterte nylig oppsettet for Latin America Poker Tour. PokerStars opplevde en meget god velkomst fra alle spillerne over hele Latin Amerika i løpet av forrige eventene de har arrangert der, og dersom de besøkene er et tegn på entusiasmen så skulle disse eventene bli fulle med spillere denne gangen. For å feire starten på den tredje sesongen med Latin Amerikan Poker Tour, så har de denne gangen valgt å starte i Costa Rica.

I følge Team Pokerstars proffen Humberto Brenes, PokerStars sin avgjørelse å velge starten i Costa Rica er et godt valg for denne Touren. I løpet av bare to sesonger har Latin American Poker Tour blitt den største poker tour i hele denne delen av verden. Den trekker til seg spillere fra hele Latin Amerika og mange fra resten av verden. Sist sesong nådde premiepotten opp i en million dollar i Costa Rica, og jeg bare VET at vi kommer til å slå dette denne gangen. Jeg er veldig stolt av å spille i Costa Rica – det er mitt hjemland og blir dermed et meget spesielt event for meg. Fortell alle du vet om – ”the Shark” venter på dem," sier Brenes.

I tillegg til å spille i den $2,500 + $200 Main Event, spillerne vil få sjansen til å hjelpe andre ved å delta i Humberto's "Shark Hunt" Bounty veldedighets turnering.
Vinneren av denne turneringen vil få en LAPT Chile pakke. Denne turbostrukturen veldedighets turneringen vil bli spilt den 18. november, 2009, med et innkjøp på $100. Halve premiepotten vil bli donert bort til “The Whitley Fund for Nature” . Doneringen vil bli doblet av Brenes og PokerStars. Den andre halvdelen av premiepotten vil utgjøre bountyene på de Team PokerStars Proffene som spiller i turneringen – altså summen vil bli delt likt på det antallet som spiller i turneringen. En tilleggspremie er også satt på Brenes og kalt for "Shark Hunt". Denne premien er en 1 times lang leksjon med pokerundervisning fra "the Shark."

Oppsettet for LAPT 2009

LAPT Playa Conchal (Costa Rica): $2,500 + $200 - Nov. 19-22, 2009
PCA (Bahamas): $10,000 + $300 - Jan. 4-14, 2010
LAPT Punta del Este (Uruguay: $3,500 + $200 - Feb. 24-27, 2009
LAPT Vina del Mar (Chile): $2,500 + $200 - Mar. 20-23, 2010
LAPT Finale Argentina: $5,000 + $300 - Dates to be announced

Satellitter er i gang og kjøres nå for LAPT Playa Conchal og du kan laste ned programvaren til PokerStars her.

Husk også å følge oss på Twitter for å få de siste nyhetene minutt for minutt, og du kan også bli en fan av oss på Facebook.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories