PartyPoker Aussie Millions kvalifisering nå hos PokerNews

Aussie Millions - $15 000 PartyPoker pakke

PartyPoker og PokerNews har igjen gått sammen og denne gangen for å gi dere lesere en kvalifisering til vinterens store evenement på den sørlige halvkule. Den største og den rikeste turneringen dere sydpå er selvfølgelig Aussie Millions 2010. Så om du ønsker å komme deg bort fra bitende kulde, snø og slaps og få deg et avbrekk fra vinteren i Europa, ja da har du virkelig sjansen her og NÅ! Aussie Millions samler en stor del av verdenseliten i poker og denne kvalifiseringen gir deg muligheten til å komme deg dit nesten helt gratis!

For å delta i disse kvalifiseringene til å kunne vinne en massiv $15,000 pakke, må du spille i PokerNews Aussie Millions kvalifisering som skal spilles den 22. november klokken 14:35 GMT for kun $5 hos Party Poker.

For å gå videre til finalen må du ende blant de fem beste I en av de to turneringene over her, og da vil du få en billett til et ti manns PokerNews Aussie Millions Finalebord som skal spilles den 26. november. Fra dette finalebordet vil de fem beste spillerne gå videre til en $640 siste kvalifiseringsrunde hvor du kan vinne den omtalte massive Aussie Millions 2010 pakken til en verdi av hele $15,000 hos PartyPoker. Pakken inkluderer inngangen til Main Event, kost og losji i Australia og penger til reisen.

Så dersom du ikke allerede har en konto hos PartyPoker så burde du gjøre alt klart allerede nå. Og husk å få med deg vår PartyPoker Free $50 kampanjen som gir deg $50 cash (uten innskudd!) – dette er eksklusivt for de som registrerer sin Party Poker konto via PokerNews. I tillegg får du også som eksklusiv medlem av PokerNews familien tilgang til en $3,000 PartyPoker freeroll som kjøres den 13. desember.

Ser deg i Australia under Aussie Millions 2010!

Ønsker du å være oppdatert til fingerspissene hele tiden, da burde du følge oss på Facebook og Twitter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories