Siste nytt – Kara Scott & High Stakes Poker vertinne, Annette_15 i Vegas, finsk high stakes dominans

Siste nytt – Kara Scott & High Stakes Poker vertinne, Annette_15 i Vegas, finsk high... 0001

Vi har gleden av å kunne levere enda en siste nytt artikkel. I denne artikkelserien presenterer vi korte og kjappe nyhetsnotiser fra og rundt pokerverdenen både online og live. Med disse dammenfatningene gjør vi det enkelt for deg slik at du slipper å spandere timesvis foran PC for å surfe frem alle disse nyhetene fra webben.

Nå er det klart hvem som skal ta over etter AJ Benza. Ingen mindre enn Kara Scott, kjent fra blant annet å ha vært vertinne for European Poker Tour. Annette ”annette_15” Obrestad, som nylig fylte 21 ås, får nå endelig spille poker i Las Vegas, tre år etter at hun vant WSOPE tittelen i London. Og i løpet av starten på forrige uke fikk vi se finsk dominans ved high stakes borden hos FullTiltPoker. Antonius dro inn $800k på mandag og ”Ziigmund” over $1 million i løpet av tirsdagen!

High Stakes Poker: Vert(inne) bekreftet
Vår lille fugl har vært ute å fløyet, og har hvisket oss søte saker i våre ører. Det er ikke så veldig mye å fortelle, bortsett fra at PokerNews kan bekrefte at Kara Scott vil være den som erstatter AJ Benza i showet "High Stakes Poker" når de starter filmingen av neste runde denne måneden.

Ryktene om Vanessa Rousso kan dermed, en gang for alle, legges bort og glemmes. Kara Scott, kjent fra sin jobb som vertinne på EPT-touren, vil bli å finne inne rundt bordet, og gi kommentarer og intervjuer med spillerne direkte i den kommende sesongen av High Stakes Poker. I denne sesongen vil vi også for første gang se både britiske og norske innslag da to spillere allerede er bekreftet at de skal spille. Andrew Feldman fra England og Andreas Høivold fra Norge har begge blitt bekreftet at de vil delta. Artikkelen med kopi fra Andreas Høivold sin blogg kan du selv lese her.

Annette Obrestad: 21 og endelig kan hun spille poker i USA
Vi forsøkte å fortelle dere for en stund siden at Annette Obrestad skulle være i Vegas å filme inn "Poker After Dark," men kanskje du ikke tok hintet vårt den gangen.

I tilfelle du skulle undre deg over dette, så har hun nettopp filmet inn "Poker After Dark". Mens dette ikke er hennees første lovlige opptreden i USA, så tok hun en tur ut med noen av våre folk for kort tid siden og da bestemte hun seg for at ”slow roll” spill var strategien hun måtte bruke mot PokerNews sin sjefredaktør Matthew Parvis (les den saken her) – hennes PAD opptreden vil også garantert bli meget spennende.

Hun har avslørt hvem mot på Twitter (@Annette_15) for noen dager siden. Hun vil bli å se spillende mot Mike Matusow, Antonio Esfandiari, Erick Lindgren, Phil Laak, og Phil Hellmuth. Kanskje vil hun også benytte sine ”slow-roll” ferdigheter for å teste de mot Phil Hellmuth. Reaksjonene fra dette kan bli utrolige.

Finland Dominerer $2,000/4,000 7-Game
Det er høy aktivitet, mer enn vanlig i øyeblikket hos Full Tilt Poker, med flere av bordene på nivået $2,000/$4,000 7-game fulle med spillere. Spillere som Gus Hansen, David Benyamine, “EasyPeazy”, Ilari “Ziigmund” Sahamies, “DIN_FRU”, Daniel “FakeSky” Alaei, “rafiboy", Patrik Antonius, David Oppenheim, Chau Giang, Matt Hawrilenko, Cole South og John Juanda innom for å bidra med sitt til spillet. Den største fortjenesten forrige mandag stakk Patrik Antonius av med, og kunne bokføre en gevinst på over $800,000. De som måtte bokføre de største tapene den kvelden var Richard Ashby som tapte $530,000 og David Benyamine, som tapte $434,000.

Neste kveld, tirsdag, var det “Ziigmund’s” tur til å notere den største gevinsten. Den finske superstjernen kunne da notere seg for $800,000 i fortjeneste fra $2,000/4,000 7-Game, og han tok også like gjerne med seg $200,000 fra en heads-up pot-limit Omaha session mot Phil Ivey for å ende opp med totalt 1 million dollar i gevinst den kvelden. Og igjen var det David Benyamine som var den største donatoren, med et tap på hele $750,000.

Det var alt vi hadde i denne Siste Nytt artikkelen.

Glem ikke at du kan følge oss både via Facebook (http://www.facebook.com/pages/PokerNews-Norway/173737016230?ref=ts&v=wall#/pages/PokerNews-Norway/173737016230/) og Twitter!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories