Jeffrey Pollack ute som World Series of Poker kommisjonær

Jeffrey Pollack ute som World Series of Poker kommisjonær 0001

Kun få dager etter at World Series of Poker har kronet si nyeste mester, kommer kunngjøringen fra kommisjonæren Jeffrey Pollack at han har fratrådt sin stilling med umiddelbar effekt. Dette forteller Las Vegas Review-Journal, og Pollack sier i et intervju med Howard Stutz at han har planer om å utforske “nye business utfordringer” og at hans fremtid er like ”blank som en skøytebane” etter vanning i øyeblikket.

Mens det ikke foreligger noen direkte planer å å erstatte Pollack, så er det å miste denne mannen i pokerverdenen et stort tap. Siden Pollack tok over rollen som kommisjonær i 2006 så har WSOP vokst ikke bare i antall, men også i sin synlighet til verden både publikumsmessig og gjennom media og reklame. Pollack har sikret WSOP's plass på TV skjermen i mange år fremover blant annet ved å sikre en syv års avtale med ESPN og har også brakt utenforstående firmaer som Milwaukee's Best Light, Jack's Links, Corum, Planters og flere inn i pokerverdenen.

Som de skrev hos WickedChopsPoker.com, Pollack's liste med initiativer siden 2006 inkluderer oppstarten av “Players Advisory Council” , opprettelsen av November Nine, starten av $50k H.O.R.S.E. Championship, reorganisering av Poker Hall of Fame, utvidelse av WSOP merket oversjøisk ved å starte med WSOP Europa, introduksjonen av Ante Up for Africa og mer.

Mens Pollack's har sittet i stillingen har WSOP vokst cirka 88 % siden 2006 med den største oppgangen mellom 2005 og 2006 men stødig voksende hvert år også etter det selv om det faktumet at online gaming ble direkte angrepet av det amerikanske statsapparatet.

Alles øyne er nå rettet mot Mitch Garber, tidligere CEO for PartyGaming, nå sittende som leder for det nyopprettede firmaet Harrah´s Interactive Entertainment. Mens en talsmann for WSOP sa:
- Det er ingen direkte planer i øyeblikket om å erstatte hans rolle som kommisjonær, men det er i øyeblikket Garber som peker seg ut som den kommende kandidaten

Talsmannen for WSOP fortsatte også med å fortelle:
- Vi er meget fornøyde med det Jeffrey har bidratt med i løpet av de fire siste årene og ønsker ham alt godt i fremtiden. World Series of Poker har forsatt posisjonen som verdens og markedets største med årets serie som overgikk alle forventninger, og vi er meget godt posisjonert for fremtiden.

PokerNews vil fortsette å følge denne saken og komme med oppdateringer til dere lesere om de nyhetene som eventuellt skjer.

Følg oss på Twitter for nyheter på minuttet, og også bli en fan på Facebook.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories