Full Tilt Poker introduserer to nye funksjoner

Full Tilt Poker

Dersom du ikke allerede har merket det når du har satt deg ne dog startet å spille, så har Full Tilt Poker introdusert noen nye funksjoner i sin online poker programvare. Kanskje du allerede har spilt i noen av de nye spillene uten å helt forstå hva dette her er?

På turneringssiden har de startet med noen ny “Cashout” Turneringer, noe som gir spillerne muligheten til å cashe inn noen av sine chips før turneringen er ferdig. Chipsene blir tatt ut av spill og cashet inn for en verdi basert på hvor mye chips man startet turneringen med og innkjøpssummen. Dersom du noen gang har opplevd å bli blindet ut eller callet i stykker etter å ha bygd opp en stor stack, eller om du kanskje bare er interessert i å sikre deg litt – ja da er dette turneringsløsningen for deg. Doble opp en gang eller to og deretter cashe ut – i en turnering!

Muligens den mest interessante spesialiteten som de har lagt til, i hvert fall de som railer High Stakes Poker, er den funksjonen som de har nå som heter “Run It Twice” knappen. Helt likt slik du har sett det på TV, i noen varianter av No Limit Hold’em, Pot Limit Omaha, og enkelte HA bord vil spillerne nå ha muligheten, dersom de er inne med alle sine penger på bordet, til å kjøre resten av denne handen to ganger og forsøke å redusere eventuelle tap. Dette er en helt vanlig sak å se de gjør på det berømte og populære GSN TV showet High Stakes Poker.

Denne funksjonen er i øyeblikket KUN tilgjengelig i Ivey´s room, så dersom du er en av de som bare MÅ spille med den nyeste teknologien og de nyeste funksjonene så må du dit for å benytte dette. Det er bare og ”hoste opp” $100,000 selv eller få noen av dine venner til å stake deg så kan du sette deg ned å teste ut denne funksjonen. Men til resten av dere med noe mer begrensede bankroller, Full Tilt forsikrer oss om at denne funksjonen også vil komme i andre rom ganske snart.

Dersom du har tenkt til å teste ut noen av de nye funksjonene, så hvorfor ikke åpne en konto her og nå via linkene her hos PokerNews. Gjør du det så kan du også kvalifisere deg til ikke indre enn fire $1000 Full Tilt Poker freerolls, alle eksklusive for PokerNews sine spillere. Økte sjanser med mindre motspillere, hva mer kan man som spiller ønske seg?

Hva synes du?

More Stories

Other Stories