Dwan utfordrer Isildur1 til livespill i London neste uke

Tom Dwan og Isildur1

Identiteten på den nyeste onlinekjempen Isildur1, kan bli avslørt neste uke dersom Tom Dwan får det som han ønsker da han nå har utfordret sin rival til å komme til London og møte ham til livespill. Dwan har nettopp invitert Isildur1 til å komme til London for å spille live i Full Tilt Poker Durrrr Million Dollar Challenge, som skal spilles fra den 17. til den 19. November 2009.

Dette eventet, som blir organisert av Matchroom Sport, vil bli holdt på Les Ambassadeurs club i Mayfair i London.

- Vi har hatt noen tøffe spill de siste dagene og det ser ut som om det bare vil fortsette, sier Dwan, som nylig ble tatt opp som medlem av Team Full Tilts.
- Jeg håper han får til å komme til London til utfordringen så vi også kan motes i noen live high stakes spill også.

Isildur1 og Dwan har kjempet på det høyeste tilgjengelige nivået som er tilgjengelig online hele uken, og Isildur1 har bevist at han er en meget verdig motstander. Som på fredag da Dwan var ned med mer enn $3 millioner til fordel for den ukjente online proffen, som ryktes skal være en svenske. I mangel på å få spille mer mot Dwan, når durrrr ikke har vært online på grunn av innspillingen av High Stakes Poker, hatt enkelte sesjoner mot andre regulære high stakes spillere online som Patrik Antonius og OMGClayAiken.

- Resten av pokerverden har nesten stått stille de siste dagene for å følge denne utrolige kampen som har foregått mellom Tom “durrrr” Dwan og Isildur1, sier Eddie Hearn, director for Matchroom Sport.
- Vi håper og tror at han kan komme ut fra sitt ukjente online nick og være en del av den TV historien som vil bli skrevet i London de dagene.

Reglene for heads-up matchene er enkle: blinds er satt til å være $500/$1,000 og hver spiller kjøper seg inn for $500,000. Ingen av spillerne kan forlate spillet før dem enten er blakke eller har spilt 500 hender. Dwan’s motstander har muligheten til å velge mellom No-Limit Hold'em eller Pot-Limit Hold'em.

Så langt er det tre spillere som har tatt i mot utfordringen og er bekreftet til å komme å spille. Dette er de aggressive spillerne finnen Ilari "Ziigmund" Sahamies, og også Sammy "any two" George og online “cash game whiz” Marcello "Luckexpress" Marigiano.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories