The Bad Beat on Cancer Poker utfordringen klar for spill den 12. nov.

PokerNews & Bad Beat on Cancer Poker

Til ære for brystkreftsakens bevissthetsmåned, og ja vi vet vi er en måned for sent, er PokerNews stolte over å samarbeide med Bad Beat on Cancer og Prevent Cancer Foundation for the Bad Beat on Cancer utfordringen. Denne veldedighetsturneringen blir holdt til Nicole Rowe’s ære. Alle inntekter fra denne veldedighetsturnering, på PokerStars.com, vil bli donert til Prevent Cancer Foundation, en nonprofit-gruppe som har som oppgave å hjelpe til med kreftforebygging og tidlig oppdagelse gjennom forskning, utdanning og samfunnsoppsøkende virksomhet. Turneringen vil finne sted den 12. november 2009 klokken 9:00 pm (EST), 6:00 (PST).

I tilfelle du ikke har fått med deg nyheten, fru Rowe endte nylig som nummer to etter en mannlig spiller ved Borgata´s Ladies Event i Atlantic City. Selv med en forestående brystkreftoperasjon, hørte man aldri Rowe klaget over bad beat fra hennes mannlige motspiller og aldri klaget om hennes kamp mot kreften. Det viser hvordan en ekte mester oppfører seg! Hennes modige historie har inspirert en rekke mennesker i pokerindustrien til å komme sammen for å bidra til økt folks bevissthet rundt brystkreft saken gjennom dette spesielle veldedighetsarrangementet.

Med en $10 buy-in og med $10 rebuy gjennom de to første nivåene, de 50 beste spillerne vil hver sitte igjen med en premie. Spillere kan finne mye verdi for deres donasjoner inkludert en VIP-tur til settet av "PokerStars.net Million Dollar Challenge;" et livstidsabonnement på Deucescracked.com; et WSOP Acadmey sete; coaching fra flere av spillets beste spillere, inkludert den "Two Months, Two Million" med, Daniel Negreanu, Jamie Gold, Matt Glantz, Vanessa Rousso, Tom Schneider og Tom McEvoy, samt en rekke spesielle premier som gjør at vinnerne for å komme opp nært og personlig med slike av Phil Gordon og PokerRoad's Joe Sebok og Borgata. Andre premie er en Borgata Triple Play turneringspakke, Pokerplayer International turneringskupong, og Bluff Magazine eventyr, som tar vinneren på en personlig omvisning i verdens ledende sports-tv-nettverk, ESPN.

Ifølge turneringens organisator og Pokernews.com senior forfatter Michael Friedman, er dette nylig dannede veldedighetsarrangement en demonstrasjon på den filantropiske naturen hos mennesker i pokersamfunnet. "Til tross for ikke å ha noe budsjett å jobbe med for å sette opp denne hendelsen, er det et faktum at denne turneringen har over $24.000 verdier i premier kun på grunn av gavmildheten hos pokerspillere og selskaper i bransjen. Det er hjertevarmende å se så mange forskjellige mennesker som spiller poker kommer sammen for å prøve å gjøre en forskjell i andres liv. Vi håper resten av pokersamfunnet vil reagere og komme sammen om denne verdige saken, sier Friedman.

Rowe, som dokumenterer sin kamp not brystkreft på sine sider www.nicoleswalkinthepark.blogs pot.com , sier hun er dypt beæret at hennes historie kan inspirere så mange mennesker til å komme sammen for å bidra til økt bevissthet rundt brystkreft. "Jeg tror det er grunnen til at Gud ga meg denne lidelsen. Jeg har en stor munn, plassert på riktig sted, og jeg kan ved hjelp av den få fakta om denne saken spredd ut i verden. Det er det eneste som gir mening til hvorfor dette har skjedd med meg. Borgata turneringen, og dette veldedighetsarrangement har gitt meg muligheten til å spre ordet om hvor viktig det er med tidlig oppdagelse av brystkreft og brystkreft bevissthet. Jeg føler meg velsignet som kan samle så mange mennesker om en slik sak, som på denne måten forhåpentligvis vil redde mange liv. "

Alle premier er overførbare, en vinner kan bruke dem selv eller gi dem til en elsket én eller en venn. Passordet for turneringen er BadBeatChallenge og turneringen finner du i lobbyen hos PokerStars.com under fliken ”Private tournament”.

Bad Beat on Cancer Utfordringens Premier:

1. plass: "Two month, Two million Scholarship"
Profilene bak Two Months, to millioner har donert et livstids abonnement på Deucescracked.com, siden som har bidratt til å forme spillet bak de fire proffenes populære TV show. Denne prisen har en verdi på $ 10.000, men kan bli mye mer verdt fremover i tiden.

2. plass: Pokernews PokerStars.Net Million Dollar Utfordring VIP opplevelse
En VIP-pakke donert av PokerNews og PokerStars som vil gi vinneren deltakelse på opptakene av showet (to dager) og et møte med og hilse på med kjendiser som Jerome Bettis, mixed martial arts fighter Tito Ortiz, regjerende Playboy Playmate of the Year Jayde Nicole, og topp pokerproffene Chris Moneymaker, Vanessa Rousso, Barry Greenstein og Daniel Negreanu. Vinneren vil motta $1000 for reiseutgifter og to netters opphold på Universal Sheraton i Hollywood. Verdi: $ 2.500.

3. plass: WSOP Academy eller Cash Game Sete
Vinneren vil få et valg mellom å delta på et todagers WSOP Academy eller Cash Game Academy også i arrangement av WSOP Academy. Dette er en sjanse å bruke direktetid med toppspesialister som instruktører innefor de forskjellige grenene. Verdi: $ 1.899.

4. plass: The Borgata Triple Play Getaway
Et to-netters opphold på Borgata’s vakre Water Club i Atlantic City og inngang til Borgata's Triple Play turnering til ære for Massive Impact Productions. Dette er den perfekte ferie for de som ønsker å nyte den fine siden av AC mens du også får sjansen til å spille i en turnering hvor det er forventet å bli et monster av en premiepott i desember. Verdi: $ 1.050.

5. plass: "Two month, Two million Boot Camp" *
En times undervisning fra «to måneder, to millioner" stjernene Jason "pr1nnyraid" Rosenkrantz og Emil "WhiteLime" Patel. Lær tipsene fra disse pokergribbene hvordan de plukker fra hverandre sine byttedyr. Verdi: $ 1,000.

6. Plass: "Two month, Two million Boot Camp" *
En times instruksjon fra to måneder, To millioner stjernene Dani "Ansky" Stern og Brian "Flawless_victory" Roberts. Få direkte innside informasjon om hvordan disse guttene knuser spillet. Verdi: $ 1,000.

7. plass: Phil Gordon's Day on the Greens
Spill en runde golf med World Poker Tour-vinneren og Bad Beat talsmann Phil Gordon på Anthem Country Club i Las Vegas. Phil vil også slå noen slag for å øke spenningen og moroa. Verdi: $ 850. Gyldig ut mars 2010.

8. plass: The PokerRoad Happy Hour
Tilbring happy hour med PokerRoad proffene Joe Sebok og Gavin Smith i Las Vegas hotspot. Selv om du må være i Las Vegas og 21 år for å kunne vinne denne premien, så blir dette garantert en stund for minnebøkenee når du møter opp og går ut med disse gutta for å drikke. PokerRoad vil gi deg $ 150 til å betale for drikkevarer. Verdi: $650.

9. plass: Pokerspillere International Turnerings buy-in
Innkjøp til innvielsen av PPI som skal holdes i Atlantic City i 2010. Verdi, minimum $500 og kan bli så høyt som $1,000.

10. plass: Kid Poker's Hour of Power *
En time instruksjon fra Pokerstars.net Million Dollar Challenge spilleren Daniel Negreanu. Dette er en sjanse å komme inn i sinnet til Kid Poker og vite hva som har brakt ham til toppen av spillet. Verdi: 500 dollar.

11. plass: Utforsk Jamie Gold's hjerne *
En time med undervisning fra 2006 World Series of Poker Main Event vinner Jamie Gold for å finne ut hva han har lært om spillet siden han vant WSOP Main Event. Finn ut hva topp proffer som Chris "Jesus" Ferguson og Johnny Chan har lært Jamie de siste årene. Verdi: 500 dollar.

12. plass: Winning Tips fra Tom McEvoy *
En times veiledning fra 1983 World Series of Poker Main Event mester og 2009 WSOP Champions Invitational vinneren Tom McEvoy. Med tanke på at Tom har over $ 2.9 millioner dollar i gevinster i karrieren i turneringer bør det være mye å snakke om. Verdi: 500 dollar.

13. plass: Lady Maverick's Cram Session *
En time med coaching fra PokerStars Pro Vanesa Rousso. Sørg for å dra nytte av din tid med denne høytflyvende spiller - Vanessa har vist seg å være en utrettelig kraft rundt og på poker scenen. Verdi: 500 dollar.

14. plass: High Stakes Head Games med Matt Glantz *
En time undervisning med high stakes esset og siste EPT London High Roller vinner Matt Glantz. Dette er en unik mulighet til å komme inn i hodet på denne cash-spill maskinen for å se hva han gjør for å terrorisere sine motstandere. Verdi: 500 dollar.

15. plass: Poker Battlefield Tactics med DonkeyBomber *
En time instruksjon fra 2007 World Series of Poker Player of the Year Tom Schneider. Lær taktikken denne proffen bruker for å sprenge WSOP feltene. Verdi: 500 dollar.

16. plass: The Bluff Magazine Sports Nut Pakke
En personlig omvisning og behind-the-scenes på ESPN, verdensledende TV kanal innen idrett, i Bristol, Conn Dette backstage passet er virkelig en sportsentusiast's fantasi. I tillegg til backstage pass, vil Bluff gi vinneren $ 200 i lommepenger og et abonnement på bladet. Verdi: $ 450.

17. plass: Punishment Athletics Gear pakke
En pakke klær donert av tidligere UFC Light Heavyweight Champion Tito Ortiz. Pakken inkluderer en signert bok, en skjorte, orginal Tito flammet shorts og en signert 8x10 poster m.m. Verdi: $ 200.

18. plass: SpadeClub One Year abbonement
Ett års abonnement på SpadeClub courtesy of Card Player Magazine. Verdi: $ 150

19. plass: Signert PokerStars Million Dollar Challenge Chips Sett
En PokerStars Chips sett signert av kjendiser og pokerproffene fra PokerStars.net Million Dollar Challenge. Verdi: $ 150.

20. til 22. plass: The Wicked chops Audio Blast
Et par av Skull Candy hodetelefoner fra gutta på Wicked koteletter Poker. Verdi: $ 50.

23. og 24. plass: PokerRoad Gear Pakke
En PokerRoad skjorte, hoody og lue. Verdi: $ 50.

25. plass: PPI Gear Pakke
En pose PPI utstyr inkludert en PPI Scottevest skjorte, lue og en genser. Verdi: $ 50.

26 plass: Ace on the River Pakke
Et signert eksemplar av Barry Greenstein sin bok Ace on the River, samt en poker Road skjorte og hatt. Verdi: $ 35.

27. til 32. plass: Oops, I Won Too Much Money! Pakke
Et signert eksemplar av Tom Schneiders bok "Oops, I Won Too Much Money!" - inneholder Tom's tips om hvordan du kan ta sin suksess i styrearbeid og overføre det til pokerbordet. Verdi: 20 dollar.

33. til 43. plass: Ett års abonnement av Bluff Magazine Verdi: $ 19.95.

44. til 49. plass: Pokerati T-skjorte.
Vinnerne av disse premiene vil motta en Pokerati T-skjorte. Verdi: $ 15.

50. plass: PokerRoad T-skjorte.
Vinnerne av disse premiene vil motta en PokerRoad T-skjorte. Verdi: $ 15.

* Alle coaching øktene vil foregå over telefon eller via Skype.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories