Asia Pacific Poker Tour Cebu vunnet av Han fra Korea

APPT Cebu 2009 winner - Dong Bin Han

Den Filippinske stoppen av PokerStars.com APPT er nylig ferdigspilt og vinner ble den koreansk født spilleren Dong Bin Han. Han seiret over et startfelt på totalt 317 spillere. Heads up ble en avgjørelse mellom Han og amerikaneren David Hilton.

For seieren fikk Han $158,000 og ble med dette den første koreanske vinneren av en APPT tittel. Årets stopp er for øvrig flyttet fra hovedstaden Manila til det mye mer billedskjønne Cebu, hvor hele turneringen foregikk på det luksuriøse Shangri-La resort.

Hans landsmann Sim Somyung fulgte også sterk med på finalebordet og endte til slutt på tredjeplass og gevinsten $60,000. Også i fjor gjorde koreanerne det sterkt på denne stoppen av APPT Cebu på Filippinene, da var de tre spillere på finalebordet og endte på andre, tredje og fjerdeplass. Men i år ble det altså bare to som kom helt til finalebordet, men til gjengjeld ble det seier i år til Korea.

Den eneste lokale spilleren som klarte å spille seg frem til finalebordet var Mark Pagsuyuin som til slutt endte på en sjetteplass og fikk med seg $23,000.

En av de store favorittene sent i denne turneringen var den Vietnam amerikanske spillere Nam Le. Han kom langt, men måtte forlate turneringen på 12. plass. Han har tidligere vunnet blant annet high roller turneringen av APPT Macao i 2008 hvor han vant $473,915.

Resultatene fra APPT Cebu

  1. $148,200 - Dong-bin Han
  2. $101,800 - David Hilton
  3. $58,000 - Sim Somyung
  4. $40,728 - Kevin Clark
  5. $29,000 - Terry Fan
  6. $23,000 - Mark Pagsuyuin
  7. $17,500 - Nick Pronk
  8. $14,000 - Phillip Willcocks
  9. $10,500 - Alexandr Tikholiz

Den neste stoppen for APPT er nå den store avslutningsfinalen I Sydney i Australia. Her skal det spilles fra den 1. til den 6. desember. Ønsker du å kvalifisere deg dit, kan du klikke deg inn hos PokerStars og spille noen av de pågående satellittene som går daglig der nå!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories