WPT Festa Al Lago - Tommy Vedes vinner; Deeb nektet sin tredje tittel

WPT Festa Al Lago - Tommy Vedes

Tidligere i sommer ble Tommy Vedes stoppet fra sitt forsøk på å nå toppen i pokerverdenen da han ble slått ut på 19. plass i World Series of Poker Main Event. Men, mandag kveld tok han igjen for nettopp dette. Vedes klarte å stå i mot hele feltet og finalebordet og vant til slutt World Poker Tour Festa Al Lago tittelen og førstepremien på $1,218,225.

Freddy Deeb, som startet dagen med en liten ledelse, ble slått ut på fjerdeplass. Med to WPT titler på sin CV ville han klatret opp på delt plass med Gus Hansen som de spillerne som har vunnet flest WPT titler I sin karriere dersom han hadde klart å vinne denne turneringen. Men det var definitivt ikke Deebs dag da han direkte fra start begynte å ”blø” chips.

Deeb klarte å holde seg inne i spillet og se to spillere ble slått ut før ham, Shawn Cunix på sjetteplass og Jason Burt på femteplass før han selv måtte kaste inn håndkle, på fjerdeplass. Dette ga ham en premiesjekk på $278 300.

Etter at Deeb var slat ut på fjerdeplass, slo Lavallee ut sin første spiller fra finalebordet. Lavallee åpnet med en raise fra knappen, og Crivello gikk all inn og Lavallee callet. Crivello viste opp {J-Spades}{K-Clubs} mens Lavallee snudde frem {10-Diamonds}{10-Hearts}. Bordet kom helt blankt for Crivello og hans turnering var dermed kommet til veis ende på en tredjeplass

Når heads-up spillet begynte hadde Vedes 9,320,00 chips med Lavallee ikke langt etter med 7 170 000. Vedes holdt på ledelsen i 40 minutter før Lavallee tok over i den 12. handen av heads-up spillet. Nå tok det 37 hender før Vedes å ta tilbake ledelsen, og bare tre hender etter det var det hele avgjort og Lavallee var henvist til andreplassen.

World Poker Tour Festa Al Lago resultene
1. Tommy Vedes - $1,218,225
2. Jason Lavallee - $795,150
3. Craig Crivello - $477,090
4. Freddy Deeb - $278,300
5. Jason Burt - $208,725
6. Shawn Cunix - $168,970

Den neste WPT turneringen er nå Foxwoods World Poker Finalene som skal spilles fra 5. til 10. november.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories