Vanessa Rousso ikke till i High Stakes Poker

Vanessa Rousso

Det kanskje mest populære poker programmet på tv, High Stakes Poker fra GSN, kommer tilbake igjen med den sjette sesongen. Men som vi tidligere har skrevet, denne gangen uten co-host AJ Benza på Gabe Kaplans side. Benza har bekreftet dette via sin private blogg for ikke så lenge siden. Samtidig som han bekreftet at han ikke var sidekommentator, antydet han at det var en kvinnelig vert som skulle ta hans plass.

I den sammenhengen kom da navnet Vanessa Rousso frem i diskusjonen og interesserte begynte å diskutere kraftig om dette virkelig var riktig. Rousso er en meget vakker kvinne og mange av de mannlige TV titterne skulle absolutt ikke ha noe imot å se henne på TV skjermen. Men hun har nå vennlig og bestemt dementert disse ryktene og en gang for alle gjort det klart at hun ikke kommer til å stå ved Kaplans side i den kommende GSN High Stakes Poker sesongen. I et brev sier hun at hun ikke kan forstår hvor og hvordan dette ryktete har startet.

Spekulasjonene har nå endret seg til om at Gabe Kaplan skal kommentere showet alene og at det i steden kommer inn en kvinnelig vertinne ned ved bordet og spillerne. Noe av det samme konseptet vi tidligere har sett fra ”Poker After Dark” hvor hun får intervjuer med spillerne inni mellom hendene som pågår. Og dermed er det nettopp den tidligere vertinnen, Shana Hiatt, fra nettopp Poker after Dark som har dukket opp som aktuell kandidat. Hun har også vært vertinne i mange World Poker Tour sesonger. Om det ligger noe i disse nye ryktene som har kommet frem gjenstår å se, eller om dette bare er spekulasjoner nøyaktig som i tilfellet med Vanessa Russo.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories