Siste nytt - High Stakes Poker, mer Poker-TV & Aruba ferie

Siste nytt - High Stakes Poker, mer Poker-TV & Aruba ferie

Vi har gleden av å kunne levere enda en siste nytt artikkel. I denne artikkelserien presenterer vi korte og kjappe nyhetsnotiser fra og rundt pokerverdenen både online og live. Med disse dammenfatningene gjør vi det enkelt for deg slik at du slipper å spandere timesvis foran PC for å surfe frem alle disse nyhetene fra webben.

I denne artikkelen tar vi en nærmere kikk på hvem som skal kommentere High Stakes Poker showet, en ny TV show og hva som skjer etter at du ikke lenger er med i turneringen når du er ute å reiser. Vi har tatt for oss Aruba og viser en video derifra.

Nå er det bekreftet - AJ Benza skal ikke være med i High Stakes Poker
Vi fortsalte tidligere om AJ Benza's frykt for å bli erstattet i High Stakes Poker for noen uker siden. Etter et møte med noen hvitsnipper hos GSN, bekreftet Benza sin tidligere frykt via sin egen blogg online. Han har blitt erstattet av en ikke navngitt kvinnelig sidekommentator.

Benza hadde forsøkt å overtale hvitsnippene ved å fortelle familie/far historien.
- Jeg sa, la oss snakke om dette mann till mann og far til far og de sa, absolutt. Jeg fortalte dem uten å skamme meg at om ikke jeg fikk tilbake jobben min i dette showe, da setter dere i praksis en mann og hans familie på gaten. Er det de dere ønsker å ha på samvittigheten? Jeg tilbød meg et kutt i lønningen også for å hjelpe showet, men shit økonomien er enkel så jeg er villig til å få mindre for samme jobben.

Benza sier også at dersom det ikke fungerer med henne, så kanskje han er tilbake igjen til HSP sesong 7. Filmingen for denne sesongen vil finne sted nå i november, for å TV sendes i 2010.

AJ's blog har hele historien.

Her kommer enda et poker show på TV
Virker det ikke so mom nesten hvor enn du ser så er det et produksjonselskap som reklamerer med "neste utrolige poker game show." Vel, her et enda et show til deg. Shuffle Up and Deal er et nytt "familievennlig" game show som står på trappene.
Dette er litt forskjellig fra de siste nye showene som har blitt presentert den siste tiden som "Face the Ace" og "PokerStars Million Dollar Challenge". Hovedmålet er å slutte med størst mulig summed penger og avansere videre til bonusrunden. Måten deltakerne skal gjøre dette på er å velge kort fra et elektronisk bord og det kortet de velger enten hjelper dem eller ikke videre til å øke sjansene til å vinne. Dette er så enkelt så vi skjønner det egentlig ikke.
- Det er vårt mål å demystifisere spillet poker, sier Dewey Oates i Oates Media Group.
- I mange år har det å spille billiard eller snooker blitt sett på av noen som ondt. Poker er bare enda et spill med kort og det skal være gøy or alle å se på og spille.
Showet er planlagt å starte produksjonen i november og Randy West vil være vert for showet. West er best kjent som vert for The Price is Right.

Dersom du er på jakt etter å bli en TV stjerneeller bare vil vite mer om showet, klikk deg da inn på ShuffleUpTV.com

Slått ut i Aruba
Vi er fullstendig klar over at Ultimatebet Aruba Poker Classic er over for denne gangen, men dersom du allerede nå skulle ha begynt å planlegge neste års reise og lurer på hva du skal gjøre dersom du blir slått ut av turneringen der nede. Ja da har vi noen svar til deg i vår video. Melissa Castello viser deg her noe av det de forskjellige spillere underholdt seg med etter at de var slått ut av turneringen i årets Aruba Poker Classic event.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories