PokerStars EPT Warzawa – Klart for finalebordet

PokerStars EPT Warsawa - Luca Pagano

Da var det klart for de åtte spillerne som har tatt seg frem til finalebordet av årets PokerStars EPT Warzaw. Våre forhåpninger om norsk(e) spiller(e) inn på finalebordet forsvant allerede på dag 3, da den siste av våre ble slått ut. Isteden fikk vi heie på en svenske og en danske som fortsatt var med videre til dag 4 og for å kjempe om premiene. Men dessverre ble det bare 18. plass på svensken og 17. Plass på dansken.

Blandt de som lykkes med å ta seg til finalebordet finner vi blant andre den italienske Team PokerStars spelaren Luca Pagano som nå skal spille sitt femte EPT finalebord. Dette er også den tolvte gangen han har tatt seg til premieplass i en EPT turnering, og det er ny rekord i EPT histeorein. Luca Pagano hadde selv den gamle rekorden. Leder inn på finalebordet gjør russeren Oleksandr Vaserfirer med 1.8 millioner chips, over dobbelt så mye som sin nærmeste motstander.

Finalbord EPT Warzawa
Stol 1: Luca Pagano (Italian) - 984,000
Stol 2: Anatoly Gurtavoy (Russland) - 332,000
Stol 3: Oleksandr Vaserfirer (Ukraina) - 1,854,000
Stol 4: Alexander Klimashin (Russland) - 266,000
Stol 5: Clayton Mozdzen (Canada) - 978,000
Stol 6: Ruslan Prydyk (Ukraina) - 658,000
Stol 7: Alfio "aLFioSn0b" Battisti (Italia) - 552,000
Stol 8: Christophe Benzimra (Frankrike) - 465,000

Følg dagens finalebord i PokerStars.net EPT Warsawa via PokerNews engelske EPT Warsaw live-rapportering.

Paganos landsmann, Dario Mineri, vant Warsawa High Roller Sit-n-go med et innkjøp på 50 000 polska zloty

Hva synes du?

More Stories

Other Stories