888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerNews Fem verst Bad Beats forrige uke

PokerNews Fem verst Bad Beats forrige uke 0001

Med Team PokerNews som gir deg all den action skjer rundt på mange av turneringene i hele verden, så tenkte vi at kanskje vi skulle se litt tilbake fra den siste tidens hendelser og trekke frem de fem verste Bad beatsene. Vi kan bare si som så: Det har vært en dårlig uke for par i ess og par i konger.

#5. Maimone treffer river mot Verrett

Tidlig i Aruba Poker Classic Melissa Verrett og Nick "FU_15" Maimone endte opp I en raise krig med følgende kort på bordet {a-Spades}{5-Clubs}{4-Hearts}{a-Diamonds}{10-Spades}. Verrett bettet, Maimone raiset, Verrett reraiset, og dermed raiset Maimone enda en gang. Verrett callet for å se at Maimone viste opp {a-Clubs}{10-Hearts} for fullt hus. Verrett viste frem {a-Hearts}{k-Diamonds} og hadde vært foran hele veien frem til riveren kom hvor Maimone hadde truffet en to outer for å ta hjem potten.

#4. FullFlush treffer en knekt for å slå ut Timoshenko

I London under PKR Heads Up Grand Slam, etter en standard raise fra Yevgeniy Timoshenko, Luke Schwartz reraised opp til 1,300. Timoshenko tenkte for omtrent to minutter før han knappraiset igjen opp til 2,600. 
Schwartz gikk dermed all-inn.

"Går du all-inn? Jeg caller," sa Timoshenko og snudde opp {k-Diamonds}{k-Clubs} og de skulle spille for turneringslivet mot Schwartz's {j-Spades}{j-Diamonds}. Bordet kom med {6-Hearts}{9-Diamonds}{4-Diamonds}{j-Hearts}{8-Spades} og den høytlytte engelskmannen var heldig og slo ut regjerende World Poker Tour og World Championship of Online Poker Champion.

#3. Hellmuth knust på river i en treveis all inn

Tilbake i Aruba Poker Classic, Phil Hellmuth har stolt fortalt om hvordan han hadde satt sitt eget turneringsliv på spill kun en gang i løpet av turneringen. Et stort utbrudd kom fra bordet hans i det Hellmuth formelig hoppet ut av stolen og lot hele rommet få vite at han var all inn igjen "Hold up one time baby!" ba han denne gangen.Tre spillere hadde sine kort snudd opp på bordet preflopp, inklusive Hellmuth. John Venturini hadde snudd opp {a-Clubs}{k-Clubs} og Jonathan Lessin viste opp {k-Spades}{k-Hearts}, men Hellmuth hadde bedre kort enn dem begge og snudde stolt opp {a-Hearts}{a-Spades}.

De første tre kortene som kom på bordet var {q-Hearts}{q-Spades}{9-Clubs}, og Hellmuth var fortsatt i ledelsen. "Hold up!" formelig skrek han, "Come on!"Deleren brant et kort og snudd opp turn med {10-Clubs}. "Å nei, ikke gjør dette mot meg!" Phil sa dette da visste at dette kortet ga mange flere outs mot ham. Og da {k-Diamonds} traff bordet på river så stormet Phil Hellmuth av gårde mellom bordene og mumlet og fortalte alle om det bad beaten han nettopp hadde vært utsatt for. Han til og med kastet hatten sin i veggen i den ene siden av rommet.#2. Ross treffer flush

All action denne uken ser ut til å ha skjedd i Aruba hvor Matt Ross åpnet potten med en raise opp til 2,500, og en spiller to seter etter ham trebetter opp til 6,200. Ross caller enkelt når det blir kast av alle andre spillere rundt bordet til ham. De to så dermed floppen sammen som kom med {3-Clubs}{j-Clubs}{9-Clubs}og nesten før kortene var synlige checker Ross. Hans motstander fyrte ut med 8,000, og Ross check-shoved all-inn med mer enn 100,000. Etter en lang tenkepause "i boksen" så caller hans motstander og kreerer en massiv pott.

Ross viste opp {a-Clubs}{k-Hearts} for nut flush drag, mens hans motstander snudde opp {k-Clubs}{k-Spades}, og var I ledelsen i handen.

På turn kom {4-Diamonds} og var ikke til noen hjelp for Ross, men når {5-Clubs} kom på river da tok han en ikke ukjent "dårligste handen inn og vinner til slutt" variant.

#1. Kong du virkelig være seriøs?

I det som bare skulle fortsette å være bad beat etter bad beat i løpet av UltimateBet Aruba Poker Classic, så fikk William Miner sine siste 11,000 chips i på midten av bordet etter en serie med raiser før floppen med {a-Hearts}{k-Clubs}. Han fikk snart de dårlige nyhetene da hans motstander snudde frem {k-Spades}{k-Hearts}. Floppen inneholdt et ess, men kongen i floppen gjorde at Miner nesten var "død" allerede på floppen. Floppen så ut som dette {a-Diamonds}{k-Diamonds}{8-Clubs}. Turn var {8-Hearts}og ga dermed hans motstander fullt hus. Men mirkaler skjer i poker ellerbad beats som det jo heter på fagspråket, og dereleren snudde opp {a-Clubs} på river. Dermed kom Miner stormende bakfra og endte opp med fullt hus med ess og konger.Sørg også for å følge oss på Twitter og bli med I gruppene våre på Facebook for å holde deg oppdatert med alt som skjer i pokerverden nesten minutt for minutt.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories