Phil Hellmuth coacher WSOP November Nine spiller

Phil Hellmuth

Phil Hellmuth klarte ikke å spille seg frem til WSOP Main Event finalebordet i år, men nå vil han allikevel få en sterk innflytelse på deler av det som kommer til å skje på bordet når November Nine finner sine plasser. Det ble tidligere denne uken offentliggjort at “the Poker Brat” skal være coach for finalist Jeff Shulman i tiden frem til starten av finalen.

Nå tenker kanskje dere lesere at Shulman burde da han nok erfaring til å møte dette finalebordet uten assistanse. Jo helt riktig journalisten fra Cardplayer kjenner spillet meget godt og er i god form foran finalen. Men han sier selv at dersom man skal søke hjelp til å finspisse spillet sitt enda mer, hvem er da mer naturlig å spørre enn den spilleren som har vunnet 11 WSOP gull-armbånd, har et helt lass med pengepremieplasseringer og erfaring mer enn veldig mange andre spillere fra store turneringer. Jo vi snakker selvfølgelig om Phil Hellmuth Jr.

- Phil har nettopp den måten å tenke på om å vinne en finale som dette, så jeg vet han vil bli en sterk ressurs. Vi skal diskutere finalebords-strategi, analysere videoer og jobbe med mitt spill, sier Shulman

De siste ni spillerne fra årets World Series of Poker Main Event: setter seg til bords tirsdag den 10. November, og for de som ikke husker hvordan stillingen er så gjennoppfrisker vi det her og nå:

Finalbord WSOP Main Event 2009
Darvin Moon - 58,930,000
Eric Buchman - 34,800,000
Steven Begleiter - 29,885,000
Jeff Shulman - 19,580,000
Joseph Cada - 13,215,000
Kevin Schaffel - 12,390,000
Phil Ivey - 9,765,000
Antoine Saout - 9,500,000
James Akenhead - 6,800,000

Hva synes du?

More Stories

Other Stories