WSOP 2018

Mike Sexton innvalgt i Poker Hall of Fame

Mike Sexton - Poker Hall of Fame

Til mange pokerinteressertes store glede fikk nå nylig se at det ble Mike Sexton som ble valgt inn i Poker Hall of Fame. Sexton, som i en lengre tid har fungert som en ambassadør for poker ble utnevnt til det nyeste medlemmet, selv om det var hard motstand fra de øvrige kandidatene, spillere som Phil Ivey, Daniel Negreanu og Barry Greenstein, alle tre også verdige spillere for å få plass i denne celebre gruppen med pokerspillere. Sexton ble den eneste av de ni kandidatene valgt inn i år.

At det ble nettopp Sexton som ble valgt inn kommer ikke som noen overraskelse. Alt arbeid som Mike har gjort for å fremme pokeren, hans fremganger ved pokerbordet og hans gode rykte blant alle spillerne såvel som i media, gjorde valget ganske enkelt for juryen. Den eneste, i følge min mening, som kunne til et visst månn ha stått opp imot Sexton og hans plass i Hall of Fame kunne vært Barry Greenstein. Både Negreanu og Ivey er alt for unge, for å allerede nå få plass der, selv om Ivey, i mine øyne, er verdens beste pokerspiller i dag.

Det råder ingen tvil om at Mike Sexton møtt alle de kriteriene som ble stilt for å kunne bli innvalgt. Han har spilt mot verdens beste pokerspillere og har gjort det med store fremganger og vunnet over $3.7 millioner i sin karriere. Hans spill har holdt høyt nivå konstant, noe som har gitt ham respekt blant sine med og motspillere. I løpet av sin drøyt 30 års karriere i poker, råder det absolutt ingen tvil om at juryen har gjort et riktig valg i denne utnevnelsen. Han har vært og kommer garantert til å fortsette å være ved å bidra med å være en tilvekst og en ressurs innen poker, både i og utenfor USA.

I tillegg til hans kjente fremgangerrundt pokerbordet har Sexton også etterhvert blitt kjent for sin filantropiska side. Han startet nylig pokergives.org, en organisasjon som gir pokerfellesskap en mulighet å gi tilbake, til mindre heldige og trengende i samfunnet i form av en hele rekke forskjellige veldedighetsformål. Sextons generøsitet har ingen grenser da han også har donert bort halvparten av den millionen dollar han vant i forbindelse med seieren i WSOP Tournament of Champions.

PokerNews benytter sjansen til å gratulere Mike Sexton med den nye utnevnelsen. Han er og forblir en av de store i poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories