EPT London High Roller – Cajelias lykkes nesten med en dobbel

EPT London High Roller – Cajelias lykkes nesten med en dobbel 0001

Den canadiske spilleren Erik Cajelias lykkes nesten med å ta hjem en dobbel på sin tur til London, først ved å vinne WSOPE event #2 og deretter finalebordet i EPT London High Roller hvor han tapte helt på målstreken. Til slutt ble det amerikaneren Matt Glantz som satte en stopper for Cajelias dobbeltseier og slohan ut heads-up i High Roller turneringen. Men det ble uansett en god turnering for canadieren som fikk med seg £326 000 i premiepenger for andreplassen. Legg dette til de £104 677 som Erik vant i WSOPE og det har vært en god økonomisk uke i London for Erik Cajelias.

Vant i dette High Roller eventet gjorde som nevnt amerikanen Matt Glantz og kunne innkassere førstepremien på £542 000 eller like over 5 millioner kroner. Ilari "Ziigmund" Sahamies, den finske high stakes spilleren og mange railbirds sin favoritt, klarte kunne å komme opp på en sjetteplass. Premien for den plasseringen er abre en dråpe i havet for ham og tilsvarer ikke mer enn en eller to potter på nettet. Men han vant tross alt over en halv million kroner!

Resultat High Roller EPT London

1 - Matt Glantz - USA - £542,000

2 - Erik Cajelais - Kanada - £326,000

3 - Eugene Katchalov - USA - £193,000

4 - Adolfo Vaeza - Uruguay - £141,000

4 - Leo Fernandez - Argentina - £104,000

6 - Ilari Sahamies - Finland - £74,000

7 - Dennis Phillips - USA - £60,000

8 - Shane Reihill - Irland - £45,000

Det spilles fortsatt massevis med poker i London og nå er det dag 2 av PokerStars.com European Poker Tour som er i full gang. Vi hos PokerNews server dere lesere en engelsk EPT live-rapportering direkte fra dette eventet. Klikk deg inn på denne linken og du blir ført til bloggsiden til våre engelske kollegaer.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories