ECOOP: $4,5 mil i premiesum i iPokers ECOOP V

ECOOP - iPokers ECOOP V 2009

Da var programmet for neste utgave av ECOOP sluppet løs for offentligheten. Dette er den femte utgaven av denne turnerings-serien hos iPoker. Den første utgaven arrangerte de i 2007 og har hatt dette to ganger i året siden den gang. Den første utgaven hadde 2,5 millioner dollar i premiegaranti, mens årets utgave har 4,55 millioner dollar i garanterte premier.

{banner}European Championship of Online Poker er et stort arrangement for mange spillere og denne utgaven skal spilles i månedsskiftet november desember. Første turnering er en No Limit Holdem turnering som koster $215 å kjøpe seg inn i. Turneringen har også en premiegaranti på $250,000 og skal spilles den 23. November. Deretter går det slag i slag hver dag i 14 dager med en god og enkelt blanding av forskjellige turneringer, før det hele avsluttes med Main Event som også er en No Limit Holdem turnering. Main event koster $1,500 + $80 å kjøpe seg direkte inn i og turneringen har en premiegaranti på $1,5 millioner og skal spilles den 6. Desember.

Det er selvfølgelig satellitter til alle ECOOP V turneringene tilgjengelige hos alle de forskjellig iPoker operatørene. Prisen for satellittene begynner så lavt nede som $3. Blant de iPoker skin som er i dag samarbeider PokerNews med følgende:

 • Titan Poker (Exklusiva $1000+$5000 freerolls)
 • Bet365
 • Betfred (Exklusiva $5000 freerolls)
 • William Hill
 • CD Poker
 • ChiliPoker
 • Sun Poker
 • Poker770 ($770 freerolls)
 • PaddyPower Poker
 • Expekt
 • Tony G Poker
 • VC Poker

Her ser du listen over alle turneringene for ECOOP 2009 – 23. November til 6. Desember:

Event nr – Dato – spilletype – innkjøp – Premie


ECOOP 2009 Skjema - Klikk for større bilde
ECOOP 2009 Skjema - Klikk for større bilde

Hva synes du?

More Stories

Other Stories