Durrrr challenge – Dwan rykker ifra igjen – nå med en $697k ledelse

Durrrr challenge – Dwan rykker ifra igjen – nå med en $697k ledelse 0001

Etter å ha ligget stille en lengre periode, med et ubetydelig pluss på $30-40 000 dollar, gjorde spillerne et rykk i durrrr challenge her om dagen. De har nå passert halvveis i utfordringen og igjen er det Tom Dwan som har rykket i fra med en litt mer betydelig ledelse over sin motstander, Patrik Antionius.

Tom Dwan sitter nå, etter 25 146 spilte hender med en ledelse på $697 632, dette etter den siste omgangen spillerne hadde i denne utfordringen hvor "durrrr" plusset nærmere $418 000. Denne gevinsten kom over 1063 hender hvor det var forholdsvis mange store potter. I en av de pottene ble summen på $194 993 hvor Dwan klarte å få Patrik til å gå all inn på turn, med et bord som viste {5-Diamonds}{k-Diamonds}{8-Hearts}{7-Diamonds}. Dwan hadde floppet tress i konger og var i ledelsen over Antonius som satt med to par. En helt ubetydelig {4-Clubs} kom på river og Dwans tress ga ham potten.

Med 25 146 spilte hender av utfordringen på FullTilt har de nå passert halvveis til målet på 50 000 spilte hender. I løpet av de første 13 000 hendene de spilte skjedde det ikke så veldig mye mellom de to spillerne. Spillet stod og vippet frem og tilbake og ingen av de klarte å rykke noe særlig fra den andre. Men etter 13 000 hender tok utfordringen virkelig fart og Antonius dro i fra med en ledelse på over $500 000. Dwan lykkes så å krympe denne ledelsen noe før Patrik igjen dro ifra på nytt. Tom lykkes så å jobbe seg sakte men sikkert tilbake igjen og når de passerte 18 000 hender så var stillingen omtrent som utgangspunktet, pluus minus null.

Deretter har det vært veldig mye et enmanns-show hvor Tom Dwan har vært artisten. På det aller meste lå Dwan hele $1.2 millioner i pluss, men bare for å se at Antonius jobbet dette tilbake til null før Dwan igjen stakk i fra. Og nå når de nettopp har passert halvveis iutfordringen sitter Tom Dwan med en ledelse på nærmere $700 000.

Med like under 25 000 hender igjen å spille av utfordringen så kan hva som helst fortsatt skje og vi kommer nesten garantert til å se disse summene både stige og synke frem og tilbake før de når målet. Selv om det er Dwan som er i ledelsen nå, skulle jeg nesten være villig til å sette mine penger på at det er Antonius som er i ledelsen den dagen de når målet og det hele er over.

Durrrr challenge – Dwan rykker ifra igjen – nå med en 7k ledelse 101

Durrrr challenge – Graf på hvordan spillet har beveget seg opp og ned frem til nå.

Du kan følge hendelsen i utfordringen direkte hos Full Tilt Poker. Åpne en konto hos Full Tilt Poker i dag og du trenger bare å lete deg frem til bordene og vente på neste runde de skal spille. Åpner du en konto gjennom PokerNews, da kan du dra med deg fordeler som eksklusive freeroller arrangert av oss hos PokerNews, og en bonus på ditt første innskudd med 100 % opp til $600. Våre eksklusive $1000 Full Tilt Poker freeroll skal forøvrig spilles med jevne mellomrom frem til midten av desember.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories