888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Calling the clock - Jason Alexander, "durrrr" & Tiffany Michelle

Calling the clock - Jason Alexander, "durrrr" & Tiffany Michelle

Japp, det er nøyaktig som det høres ut. De stiller opp forskjellige pokerprofiler foran kamera, og i løpet av 60 sekunder blir de stilt til veggs med en rekke forskjellige komiske spørsmål og skal svare rett fra levra uten å tenke seg om. Målet og hensikten med dette er å svare så raskt som mulig slik at svarene kan bli like komiske som spørsmålene.

Dette ble første gang introdusert under årets WSOP i Las Vegas, og ble mottatt med stor glede hos spillerne. Vi her hos PokerNews har derfor valgt å fortsette med disse komiske innslagene, i tillegg til det mer seriøse pokerspillet.

Her får du altså en ny utgave av vår føljetong ”Calling the Clock” som vi har filmet rundt om på forskjellige eventer, alt fra World Series of Poker, EPT London, UltimateBet Aruba Poker Classic til APPT Auckland.

Perry Friedman under årets World Series of Poker

Skuespilleren kjent fra TV serien Seinfeld - Jason Alexander

Tom “durrrr” Dwan stilles mot veggen

Tiffany Michelle – Også kjent fra “The amazing Race” med Maria Ho

Vi kommer tilbake med flere utgaver av “Calling the Clock” videoer med nye forskjellige spillere. Neste gang har vi med spillere som Shannon Elizabeth, Bertrand ”ElkY” Grospellier, Mike ”timex” McDonald og ingen mindre enn skuespilleren og komikeren Marlon Waynes. Disse fire videoene er noe du bare ikke kan gå glipp av, ihvertfall ikke om du er glad i en god latter!

Relaterte turneringer

Relaterte spillere

Hva synes du?