Barry Shulman vinner en meget spennende WSOPE-final

Barry Shulman vinner en meget spennende WSOPE-final 0001

Årets World Series of Poker Europe Main Event er nå ferdigspilt og det ble seier til "November Nine" pappa'en Barry Shulman, etter at han beseiret Daniel Negreanu i en meget spennende heads-up match. Barry Shulman er nemlig far til "November Nine" deltakeren Jeff Shulman. Og Jeff vil dermed kanskje få litt inside informasjon om hvordan de to "November nine" spillerne, Antoine Saout og James Akenhead som ble slått ut av finalebordet spiller. Begge disse hadde garantert en forhåpning om å kunne ha sjansen til å ta hjem en dobbeltseier ved å vinne WSOPE finalen i London. Men de ble slått ut på henholdsvis sjuende og niendeplass.

De som fortsatt mener at poker ikke er en sport bør nå tenke seg om en ny gang, ihvertfall etter å ha sett dette finalebordet av Betfair Pokers WSOPE. En finale som tok like over 17 timer for å spille ferdig og dermed en virkelig test av spillernes utholdenhet og fysikk. Legg også til konstant pokerspill om millioner av kroner, hvor du må være topp konsentrert til enhver tid, da har du en utfordring som ikke alle klarer å mestre! Dette er UTEN DET MINSTE TVIL en sport, noe som snart også personer som sitter i stillinger med beslutningsmuligheter i mange land snart må begynne å innse!

Og hvilken finale vi fikk se! Dette var poker på sitt aller aller beste. Ta f.eks bare avslutningen av denne maratonkampen mellom Shulman og Negreanu som avgjorde heads-up matchen og hele turneringen. Med {5-Diamonds}{8-Diamonds}{j-Clubs} på floppen beter Shulman ut 300 000. Negreanu svarte med å slå om og opp til 900 000, for å se at Barry gikk all inn. Daniel snudde seg da til publikum og spurte:

- Dere ønsker alle sammen å gå hjem nå, eller hva? Nå sier jeg ikke at jeg kommer til å tape denne handen da.

Med disse ordene snudde Negreanu seg tilbake til bordet og sa "Hmmm, jeg skulle ikke høre på publikum, men jeg caller" og snur opp kortene {j-Diamonds}{q-Clubs} for å se at Shulman slenger opp {a-Spades}{a-Hearts}. Det gikk et sukk gjennom publikum og Negreanus fans ba nå om et mirakel fra pokergudene. Og de fikk sine bønner hørt, for på turn kom {j-Hearts} og dermed lød et skrik fra publikum. Men om dette var et øredøvende skrik, så skulle dere ha hørt det skriket som kom når det var mirkelkortet (for Shulman) {a-Diamonds} kom på river. Det var nesten så taket løftet seg når dette kortet ble snudd rundt. Etter denne handen satt Shulman med 8 millioner chips mot Negreanus 2 millioner.

Fem minutter senere ble det hele avgjort da begge spillerne igjen var all inn. Denne gangen satt Shulmann med {10-Spades}{10-Clubs} mot Negreanus {4-Spades}{4-Diamonds}. Og når {10-Diamonds} kom på floppen var det nesten ikke spenning igjen, og på turn var Daniel Negreanus hand "død". Dermed var det klart at det var Barry Shulman hadde vunnet World Series of Poker Europe Main Event og de £801 603 som førstepremien var på. Negreanu måtte nøye seg med £495 589, men med denne plasseringen klatret han helt til topps på rankinglisten "All-time-money", i World Series of Poker. Han er altså den spilleren som har vunnet mest penger i World Series of Poker gjennom tidene!

Resultater fra WSOPE Main Event

1. - £801,603 - Barry Shulman

2. - £495,589 - Daniel Negreanu

3. - £360,887 - Praz Bansi

4. - £267,267 - Jason Mercier

5. - £200,367 - Markus Ristola

6. - £150,267 - Christer Björin

7. - £114,228 - Antoine Saout

8. - £87,074 - Matt Hawrilenko

9. - £66,533 - James Akenhead

Spillerne får ikke mye søvn etter dette. Nå er det bare å bytte plass i London og gjøre klart for PokerStars.com European Poker Tour og Main Event der som begynner om bare noen timer. Og samtidig som Main Event begynner så starter også finalebordet av London Pokerfestival European Poker Tour sin High roller event hvor vi har finske Ilari "Ziigmund" Sahamies blant de åtte finalistene.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories