$1k Cash og inngang til Månedlig Million Turnering hos Titan Poker

$1k Cash og inngang til Månedlig Million Turnering hos Titan Poker 0001

Den helt nye PokerNews $1.5k Freeroll serien hos Titan Poker vil ikke bare gi ut kontanter, men også inngang til deres store Månedlige Million Turnering.

Freerollene er satt opp til å spilles den 1. og 8. oktober klokken 19:35 GMT.

For å kvalifisere deg til denne utrolige serien, så må du har en konto hos Titan Poker som er registrert via linker hos {banner}PokerNews. Du må gjøre et innskudd og spille inn så lite som 10 Titan Pokerpoeng. Disse poengene skal du benytte til å manuelt kjøpe deg inn i PokerNews $1.5k Freerollen du selv ønsker å spille og du finner turneringene under fliken "Scheduled" inne i Titan Pokers lobby.

Vinneren vil ta hjem et sete i Titan Poker's utrolige Månedlige Million Turnering som skal spilles den 11. oktober. I tillegg vil det også være $1,000 i cash som vil bli distribuert til de beste spillerne etter rommets standard utbetalingsstruktur.

k Cash og inngang til Månedlig Million Turnering hos Titan Poker 101

For videre detaljer om turneringene, vennligst les mer om våre Titan Poker freeroller.

Titan Poker tilbyr også PokerNews spillerne en utrolig bonus med gratis $50, pluss 100 % opp til $500 på deres første innskudd. Ikke glem å se etter de ukentlige $1k Cash Freerollene og to store $5k Cash Freerollene som også kjøres hos Titan Poker og er eksklusive for PokerNews.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories