Siste nytt – Verdensrekord i HU spill, Bogata Open og Moorman til Doyles

Siste nytt – Verdensrekord i HU spill, Bogata Open og Moorman til Doyles 0001

Vi har gleden av å kunne levere enda en siste nytt artikkel. I denne artikkelserien presenterer vi korte og kjappe nyhetsnotiser fra og rundt pokerverdenen både online og live. Med disse dammenfatningene gjør vi det enkelt for deg slik at du slipper å spandere timesvis foran PC for å surfe frem alle disse nyhetene fra webben.

I øyeblikket skjer det veldig mye i pokerverdenen, med nylig avsluttet WPT Bogata som slo rekord, med WSOPE som i øyeblikket pågår i London og nyheter om Chris Moorman har skrevet under for Doyle Brunsons pokerrom, Doyle Poker.

Franskmann vinner WPT Bogata

I tidenes største startfelt noensinne for et World Poker Tour event, WPT Bogata, fikk vi se en franskmann ta hjem seieren og førstepremien på $925 514. Oliver Busquet, som vinneren heter, lyktes med å manøvrere seg gjennom det massive startfeltet på hele 1018 spillere før han kunne reise seg fra bordet som seierherre. Seieren satt veldig langt inne, selv om Olivier kom til finalebordet i ledelsen, sittende med dobbelt så mye chips som nærmeste motstander, da heads-up matchen mellom Olivier Busquet og Jeremy Brown skulle ta over tre og en halv time før det var klart at Busquet hadde vunnet. Selv med en ledelse på 3 mot 1 i chips for Brown når heads-up duellen startet så klarte han altså ikke å ta hjem seieren.

Resultat fra finalebordet WPT Bogata

1. Olivier Busquet - $925 514

2. Jeremy Brown - $453 519

3. Ivan Mamuzic - $251 955

4. Yanick Brodeur - $216 681

5. Keith Crowder - $188 126

6. Kenny Nguyen - $156 212

Neste stopp på WPT touren er i Marrokko i byen Marrakech. Dette eventet spilles fra 11. til 18. oktober.

Chris Moorman til DoylesRoom & Brunson 10

Chris Moorman har skrevet under en kontrakt hos pokerlegendaren Doyle Brunsons pokerrom, Doyles Room og blir nå en Team Doyle spiller i det så kalte Brunson 10 laget. Dette ti manns tunge teamet består av håndplukkede spillere, plukket ut av legenden selv. Moorman tilslutter seg nå til Brunson 10 og blir da i selskap med spillere som Zachary Clark, Alec Torelli og Amit Makhija. I en kommentar til denne signeringen sa Doyle:

- Chris påminner meg veldig mye om meg selv når jeg var på den alderen, en kommende pokerlegende, bortsett fra den engelske dialekten da selvfølgelig. Det er blant annet på grunn av dette at jeg valgte å ta ham med i Brunson 10.

Moorman er kanskje ikke like fryktet som live-spukker som han er online, men anonyme $30 000 i innspilte premier live. Online har denne 24-åringingen spilt inn over $1.8 millioner og tilhører en av de mer rutinerte spillerne på nettet.

Verdensrekord i Heads-Up spill

Den nye verdensrekorden i kontinuerlig heads-up spill lyder på 74 timer, 20 minutter og 12 sekunder. Dette er tiden som Paul Zimbler tilbrakte ved pokerbordet, spillende 20 minutter lange heads-up matcher mot en rekke forskjellige spillere, deriblant Doyle Brunson og Mike "The Mouth" Matusow. Årsaken bak dette rekordforsøket var en innsamling til et veldedighetsformål som i dette tilfellet var "Make a Wish foundation". Totalt lykkes det Paul å samle inn £35 000 til dette veldedighetsformålet.

Nå finnes det andre pokerspillere som hevder at de har spilt enda lenger heads-up, men dette er det lengste dokumenterte tilfellet en pokerspiller har sittet ved et pokerbord og spilt kontinuerlig.

Hvordan gikk det i matchene da? Jo, Zimbler vant totalt sett, med 102 seiere og 81 tap.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories